GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-06-2023 19:28   Güncelleme : 24-06-2023 19:42

Gözde ve Bahadır’ın Nikahını Başkan Kılınç Kıydı…

Gözde ve Bahadır’ın Nikahını Başkan Kılınç Kıydı…

Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir'in yiğit oğlu Bahadır ile Eskişehir'den Gedik ailesinin güzel kızları Gözde'nin nikahları Akdeniz'in kıyısındaki muhteşem bir törenle kıyıldı. 
 

Nuray&Bekir Gedik çiftinin kızları Gözde ile Nuran&Ahmet Özdemir çiftinin oğlu Bahadır, Anamur sahil şeritlerinde yer alan nezih bir tören düzenlenen törenle resmi nikahları kıyıldı.

Eskişehir'in sevilen ailelerinden Nuray&Bekir Gedik çifti ile konuklarını birlikte evde Nuran&Ahmet Özdemir çifti mutluluklarını paylaştıkları için davetlilere teşekkür ettiler.
Belediye Başkanı Hidayet Kılınç'ın kıydığı nikahın olaylarını damat Bahadır Özdemir'in ablası Sedef Yüksek ile gelin Gözde Gedik'in ağabeyi Görkem Gedik üstlendi.
Nikah Cüzdanını gelin Gözde'ye veren Başkan Kılınç, çiftlere evlilik makamının önemi ve her zaman sevgi, saygı ve saygı duygularıyla yaşamalarını öğüterek genç çiftleri tekrar tebrik ederek, “Hayatınızın en önemli imzasını attığınızı” diyerek imzaladıkları kalem çifte armağan etti.

Mutlulukları gözlerinden okunan genç çift nikahın ardından tebriklerini kabul etti.
Anamur Gazteciler Cemiyeti Başkanı Zümrüt Cömertler, Anamur Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Batuhan Çıtırkı, Anamur Polis Sosyal Yardımlaşma Hizmet Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Hüsnü Ceren ve yönetim kurulu, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Satar,AK Parti ilçe teşkilatını yürütür, damat Bahadır'ın yakın arkadaşı, Esnaf Koperafi kuruluş üyeleri ile çalışanları ile Özdemir yönetim ailesi ile yedileri katıldı.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT