SİYASET
Giriş Tarihi : 25-03-2023 17:19

Güven Kocabıyık CHP Mersin Milletvekili A.Adaylığını Açıkladı..

Güven Kocabıyık CHP Mersin Milletvekili  A.Adaylığını Açıkladı..

CHP ilçe Yöneticilerinden Veteriner Hekim Güven Kocabıyık Mersin Milletvekili A.Adaylığını açıkladı.

CHP Anamur İlçe binasında bu gün düzenlenen basın toplantısında A.Adaylığını Açıklayan Güven’e CHP’nin kademelerinde görev almış tüm partililer destek verdi.

Güven yaptığı açıklamasında neden CHP Mersin Milletvekili A.Adayı olduğunu şu cümlelerle açıkladı;

“Günümüzde siyasi iktidar tarafından uygulanan yanlı ve yanlış politikalar sonucu güzel ülkemizde güvensizlik, belirsizlik ve huzursuzluk ortamının hakim olduğunu gören, yaşayan, geleceğimizden endişe duyan, toplumsal duyarlılığı olan bir birey olarak yurttaşlık görevimi yerine getirmek adına 14 Mayıs 2023’te yapılacak genel seçimlerde CHP’den Mersin milletvekili aday adayı başvurumu yaptım. Önümüzdeki bu seçimlerde; ülke olarak kaybettiğimiz birlik beraberlik, hoşgörü,huzur ve güvenin hakim olduğu yeni bir düzenin Millet İttifakı ortakları tarafından kurulacağına ve Millet İttifakı adayı olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13.Cumhurbaşkanımız olacağına inancım tamdır. Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkan halkımızın sosyal, kültürel, inanç ve ekonomi alanlarında daha refah daha eşitlikçi daha özgür daha insanca yaşayabilmeleri için kurulacak olan yeni düzene Mersin yerelinde, ülkemiz genelinde sorunları bilen 52 yıllık yaşam tecrübemle 30 yıllık çiftçilik-veteriner hekimlik mesleklerimden edindiğim bilgilerimle katkıda bulunmayı kendime bir görev bir vatan borcu olarak görüyorum. Atalarımızdan aldığımız bu kutsal vatanımızı daha güzel bir ülke olarak gelecek nesillere aktarmak en büyük amacımdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu, köklerini Kuvâ-yi Milliye’den alan CHP listelerinden milletvekili aday adayı olmak bile benim için bir onurdur.

 

Çünkü CHP;

Rantçı değil,halkçıdır.

Yasakçı değil, özgürlükçüdür.

Gerici değil, ilericidir.

İşbirlikçi değil, vatanseverdir.

Güçlüden değil, haklıdan yanadır.

Tek adamlıktan değil, demokrasiden yanadır.

Sömürüden yana değil, emekten yanadır.

Yandaştan değil, ezilenden yanadır.

 

Vatandaşlarımızdan isteğim ; son tarihi olan 2 Nisan’a kadar ikamet ettikleri mahalle muhtarlıklarından  E-devletten ve YSK internet sitesinden seçmen kayıtlarını kontrol etmeleri ve 14 Mayıs 2023 günü oylarını daha aydınlık bir Türkiye için kullanmalarıdır.

Saygı ve sevgilerimle…”

 

Vet. Hek. Güven KOCABIYIK

CHP Mersin Milletvekili Aday Adayı

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT