SİYASET
Giriş Tarihi : 30-03-2024 17:08   Güncelleme : 30-03-2024 17:59

HİDAYET KILINÇ DEV KONVOYUN ARDINDAN MİTİNGDE HALKA HİTAP ETTİ..

HİDAYET KILINÇ DEV KONVOYUN ARDINDAN MİTİNGDE HALKA HİTAP ETTİ..

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç, sabah saatlerinde pulludan başlayarak, binlerce aracın katıldığı büyük konvoy eşliğinde Anamur’u bir uçtan bir uca turlayarak halkı selamladı.

Sabahın erken saatlerinde büyük hazırlıklarla başlayan ve Anamu’u turlayan konvoyun son durağı saat 13.30’da Yeni Cumhuriyet meydanında miting alanı oldu.

Güneşin tepede en sıcak saatleri olmasına rağmen bir kısım katılımcılar çevrede bulunan ağaçların gölgelere sığınsa da  kalabalığın büyük bölümü güneşe  aldırmadan Cumhur ittifakı adayı Hidayet Kılınç’a destek verdi.

Cumhur İttifakı tarafları MHP ve Ak Parti Anamur İlçe başkanları tarafından yapılan açılış konuşmalarında. İttifakın gücü ile, birlikte hareketle neleri başardıklarını anlattılar.

Cumhur ittifakı Adayı Hidayet Kılınç ise konuşmasında Anamur’un 5 yıl önceki hali ile 5 yıl içerisindeki yaptıkları hizmetlerden sonraki çehresini anlatarak,

“Biz geldiğimizde Anamur’un yolları çamurdan geçilmiyordu. O zaman dedik ki; Anamur’un önce yolları yapılması gerekiyor.! Hemen Asfalt şantiyesini kurarak taş ocağı şantiyemizi kurarak 800 kilometre asfalt döktük.  Yine biz geldiğimizde Anamur’lu hemşehrilerimizin bir piknik alanı yoktu, Bozyazı’ya pikniğe gitmek zorunda kalıyorlardı. Orman İşletmeden tahsis ettirdiğimiz arazi üzerine Recep Tayip Erdoğan parkını kurduk. 24 saat güvenlikli temiz tertipli ve her tür piknik ihtiyacına cevap verecek şekilde dizayn ettik. Dr.Devlet Bahçeli Sahil Parkımızı 2 etap olarak yaparak Anamur sahilinin çehresini değiştirdik. Ve önümüzdeki dönemde bu parkı Pulludan Ören’e kadar uzanan bir sahil parkı haline getireceğiz. Yine 5 yıl önce Doğalgazı getireceğiz dediğimizde bu anca hafa gazı getirir diye bizimle dalga geçtiler ama bu gün Anamur’da 8 tane mahallelimizde doğalgaz kullanılır hale geldi ve 2024 yılı içerisinden 25 bin konutta doğalgaz yanar hale getireceğiz.

Organize sanayimizin alt yapısını tamamladık, bu dönem orada fabrikalar inşa ederek gençlerimize istihdam sağlayacağız. Yine 82 Sosyal tesislerimizin olduğu yere 5 yıldızlı otel inşa ederek yaklaşık 300 gencimize iş imkanı sağlayacağız.”diye konuştu.

Kılınç, tüm katılımcılardan Mersin Büyükşehir’de Serdar Soydan’a Anamur’da kendisine destek istedi. Kılınç’ı konuşmaları sık sık destek sloganlarıyla kesildi.

Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da tanıtıldığı mitingde, sinevizyon gösterisi yapılarak, 5 yılda yapılan hizmetler sergilendi.

 

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT