SİYASET
Giriş Tarihi : 16-03-2023 14:56   Güncelleme : 16-03-2023 15:01

İsmail Şimşek A.Adayılığı Açıklaması Yaptı..

İsmail Şimşek A.Adayılığı Açıklaması Yaptı..

www.anamurhaber.com köşe yazarlarımızdan İsmail Şimşek Milletvekili A.Adaylığı açıklamasında bulundu.

14 Mayıs 2023 Pazar Günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Ak Parti mersin Milletvekili A.Adaylığı başvurunda bulunan Şimşek, A.Adayını şu sözlerle ifa ediyor;

“Siyaset, ya ülkesel değerler üzerinde yükselir ya da kişisel ve partisel çıkarlar üzerinde küçülür.

Bunun içindir ki  Cumhur ittifakı ve büyük bileşeni AK Parti;  daha milli, ülke üzerine Türk Milletinin gelecek ideallerine kafa yoran Türk devletinin istikbal ve istiklal  vizyonu üzerine   değer veya değerler üreten bir siyasal harekettir.

Dolayısıyla ülke için ülkemizin gelecek vizyonu üzerine kafa yoran tasavvurları olan Torosların bir evladı olarak eylem ve icraatlarıyla daha milli gördüğüm AK Parti’den siyasetin bu koşu parkurunda var olmak için A. Adayı oldum.

Yerli ve milli bir duruşu olan Cumhur İttifakı’nın kazanacağı bir seçim olacağı düşüncesiyle tüm Mersin halkını selamlıyor 14 Mayıs 2023 seçimlerinin ülkemiz ve Mersin’imize hayırlı olmasını diliyorum.”

İsmail ŞİMŞEK Kimdir?

1967 yılında Mersin Toroslar Ayvagediği’nde doğdu.

Selçuk Üniversitesi İBB Siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü lisans mezunu. İstanbul Okan Üniversitesi Gayrimenkul Değerlendirme ve Finans bölümü yüksek lisans mezunu. Tapu ve Kadastro teşkilatında ilçe ve il müdürlükleri görevlerinde bulundu. Son olarak Toroslar ilçesi Tapu müdürlüğü görevinden 2021 yılında emekli oldu.

Emekli olduktan sonra İnşaat ve Gayrimenkul şirketi kurarak sektörde hizmet vermeye devam ediyor.

Ayrıca yerel gazetelerde ve haber sitelerinde köşe yazarlığı yapan İsmail Şimşek evli ve iki çocuk babası.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT