SİYASET
Giriş Tarihi : 29-02-2024 09:15

İYİ Parti Adayı ÖZDENİZ, Projelerini Açıkladı..

İYİ Parti Adayı ÖZDENİZ, Projelerini Açıkladı..

İYİ Parti Anamur Belediye başkan adayı Dr.Ali Rıza Özdeniz ve parti teşkilatı ve belediye meclis üyesi adayları basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Anamur sahilde bir kafede gerçekleşen  kahvaltılı  basın toplantının açış konuşmasını yapan  İyi  Parti İlçe Başkanı Ethem Ziya Alıçlı, konuşmalarında sık sık vurguladığı “sevgi, saygı ve hoşgörü odaklı çalışmanın öne çıkması” temennisini   burada  tekrarladı.

İlçe Başkanı Alıçlı,” Demokrasinin  gereği olarak  diğer siyasi partiler gibi partimizin de adayı var. Dr.Ali Rıza Özdeniz  Anamur Belediye  Başkan Adayımızdır  ve   iddialıyız. Birçok ziyaretimizde “falanca parti ile  birleşmişsiniz”  söylemlerini duyuyoruz. Maalesef İYİ Parti'den kendilerine ne kadar kişi geçeceğinin hesabı yapılıyor. Bende, bunun yerine kendilerinden İYİ Parti'ye kaç kişinin geleceğini düşünmelerini  tavsiye  ediyorum. Tekrar söylüyorum  Anamur’da İyi Partinin Adayı  Dr.Ali Rıza Özdeniz’dir. Bizde   teşkilat  olarak  adayımızın yanındayız. Adayımızı  belediye başkanı olması için de var gücümüzle çalışıyoruz. Kazanacağımıza inancımız tam.” Dedi..

Belediye Başkan Adayı Dr.Ali Rıza Özdeniz de, Projelerini ana başlıklarıyla basın mensuplarıyla paylaştı.

Mersin'in plaka kodu olan 33 proje hazırladıklarını belirten belediye başkan adayı Dr.Özdeniz,” Anamur halkı değişim istiyor. Ziyaretlerimizde şunu net olarak görüyoruz. Anamur halkı huzurla yaşamak istiyor. Siz yollar yapabilirsiniz, ama o yollarda huzur yoksa yaptığınız yolun ehemmiyeti de olmaz .”dedi.

Anamur’un geleceğine yön verecek vizyon projelerinin hazır olduğunu kaydeden Dr.Özdeniz,” Ekip olarak  uyumlu  bir şekilde  çalışıyoruz. Özellikle  Sivil Toplum  Kuruluşlarının  Başkan ve  Yöneticileriyle  Projelerimizi  paylaşıyoruz. Desteklerini talep  ediyoruz. Mersin’in  plakası  33  olması sebebiyle  bizde 33 vizyon  proje hazırladık. Projelerimizin zaman  içinde  hayata geçmesiyle  Anamur’un çehresi değişecek.” Diye konuştu.

Belediye  Meclis Üyesi Adayı İnşaat Mühendisi Ali Özcan Kocabaş  da bazı projelerin açılımını yaptı.

İlçe  Başkanı  Ethem Ziya Alıçlı  projeler arasında  yer alan “Anamur KKTC Feribot Hattı” ile ilgili de şu açıklamayı yaptı. “Projelerimiz arasında yer alan Anamur KKTC Feribot Hattı” Ticaret  ve Sanayi Odası Başkanı  sevgili kardeşim Mehmet  Tuna, ziyaretimizde  bize  bilgi verdi. Oda olarak İskelenin açılması için yoğun bir çaba  gösteriyor. Umarım  kısa zamanda  sonuç alırlar. Yanlış anlamaya  fırsat  vermemek için şu açıklamayı yapma gereği duyuyorum” dedi.

 

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı  Dr.Ali Rıza Özdeniz’in  Vizyon Projeleri şunlar:

Aş Evi - Halk Ekmek Fabrikası-Muzlu Kavşak ve Otogar Alt Geçit Kavşak-İçme Suyu Paketleme Tesisi-Evlenecek Çiftlerin Evlilik Yardım-Sultan Çayı Islahı-Kocaçay Islahı-Paraşüt Atlama ve Seyir Tepesi -Teleferik ve Seyir Tepesi- Bungalov  Evler-Anamur KKTC Feribot Hattı-Festivaller- Tarım ve Gıda Fuar -Renkli Köy Projesi- Otopark- Turizm Alanları –Oteller-Anamur Konakları Restorasyon- Hasta Refakatçi Evi-köy Konakları-Muhtar Evleri -Taziye Kur'an Toplantı Evleri-Dar Gelirli Esnaf ve Vatandaşa Destek Projesi- Sahil Yolu Düzenleme-Çocuk Gündüz Bakımevi-Kent Konseyi Gençlik Merkezi- Güneş Enerjisinden Elektrik Üretimİ- Engelli Vatandaşlara Yönelik Sosyal Tesis Gençlik Kültür Merkezi ve Yüzme Havuzu-Kadınlar Lokali-56 Gece- 56 Film Seyyar Sinema -Tarım ve Hayvancılık- Belediye Proje Günleri -İyi Kart Sosyal Yardım ve Yeni Şirketler Projesi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT