SİYASET
Giriş Tarihi : 03-03-2024 06:55

İYi Parti Anamur’da Tam Kadro Sahada..

İYi Parti Anamur’da Tam Kadro Sahada..

İYİ Parti Mersin Milletvekili  Burhanettein Kocamaz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M.Bülent Özkan,İYİ Parti Anamur Belediye Başkan Adayı  Dr.Ali Rıza  Özdeniz, İlçe  Başkanı  Ethem ziya Alıçlı ve  ilçe meclis adaylarıyla birlikte  seçim çalışmaları kapsamında, önce Şehit Atanur Bal Pazar Yeri esnafını ve   vatandaşları, ardından Atatürk Bulvarındaki esnafları ziyaret  ederek bol kazançlar dilediler.
Ziyaretlerinde vatandaşlardan 31 Mart seçimlerinde seçimleri için İYİ Parti Anamur Belediye Başkan Adayı Dr.Ali Rıza Özdeniz’e destek isteyen Milletvekili Kocamaz,”  Ziyaretlerimizde vatandaşlarımız hayat pahalılığından şikayet ediyor.  Esnaf malını satamıyor, tüketici pahalı olduğu için alamıyor.  Anamur  gibi gelir düzeyi  yüksek  bir ilçede   de  ekonomik sıkıntı en düzeyde .31 Mart’ta yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu ve oylarını kullanırken gereğini yapmalarını söylüyor, partimizin  adayı Dr.Ali  Rıza Özdeniz’e    oy  talep ediyoruz.” Dedi.

Toplumun tüm kesimlerinin ekonomik anlamda zor günlerden geçtiğini ifade eden Belediye  Başkan Adayı Özdeniz, “Ekonomimiz ve kültürümüz için önemli bir yer tutan pazarcı esnafımızın taleplerini dinliyor, birlikte yapabileceğimiz çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Düşen alım gücü nedeniyle vatandaşlarımız ihtiyacı olan gıdaya ulaşamıyor, pazarcı esnafımız beklediği satışı yapamıyor. Vatandaş ya almıyor ya da alması gerektiğinin yarısını alarak pazardan ayrılıyor. Fileler maalesef eskisi gibi dolmuyor. 
Her geçen gün ağırlaşan hayat pahalılığı maalesef mutlu bir azınlığın dışında herkesi etkiliyor. Değişim  yerel iktidardan   başlatmak   için  31 Martta   vatandaşların   oylarını   kullanırken gereğini yapmalarını   söylüyoruz. ”diye konuştu.
Pazaryeri ziyaretinin ardından Atatürk Bulvarındaki esnafları da ziyaret eden İYİ Parti heyeti bir  Mağazanın açılışını yaptı.
Daha sonra kısa bir süre babaları Türker Taşkın’ın(Şöfor Türker) evlatlarına Mustafa Taşkın- Türkay Taşkın’a taziye ziyaretinde bulundular. 

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT