SİYASET
Giriş Tarihi : 02-10-2023 09:14

İYİ Parti İlçe Başkanı Kahvecioğlu, İstifa Ederek Belediye Başkan A.Adayı Oldu..

İYİ Parti İlçe Başkanı Kahvecioğlu, İstifa Ederek Belediye Başkan A.Adayı Oldu..

İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu, yaptığı yazılı açıklama ile İlçe başkanlığı görevinden istifa ederek, Anamur Belediye Başkan A.Adayı olduğunu açıkladı.

Kahvecioğlu’nun yaptığı yazılı açıklama şöyle;

 

KAMUOYUNA DUYURU

25 Ekim 2017 tarihinde  Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendinin Liderliğinde kurulan İYİ PARTİ’mizde Kurucu İlçe yöneticiliği ve ilerleyen süreçte Teşkilatımızda çeşitli görevlerde bulundum.

27 Ağustos 2017 tarihinden bu yana , tam 4 YIL, 2 ay, 2 gün İYİ Parti Anamur İlçe Başkanlığı gibi kutsal bir görevi yol ve çalışma arkadaşlarımla birlikte omuz omuza vererek, Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER Hanımefendinin yol arkadaşlığına layık olabilmek için var gücümüzle çalışarak yürüttük.

Bu süre içerisinde birlikte yol yürüdüğüm; yol ve çalışma arkadaşlarıma, bütün İl ve ilçe Delegelerimize, mahalle Başkanlarımıza, Güneşin tüm İYİ Kadınlarına, genç kardeşlerimize, partimize gönül vermiş cesur ve İYİ üyelerimize, kısacası bütün İYİ Parti Ailemize, özverili çalışmaları ile partimize kattıkları  ( + ) değerden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

İlçe Başkanlığı gibi kutsal bir görevi üstlendiğim zaman dilimi içerisinde; istemeyerek  te  olsa kırdığım, üzdüğüm, bana hakkı geçen İYİ Parti Ailemizin her bir ferdinden özür diliyor, haklarını helal etmelerini istirham ediyorum.

30. 08.2023 tarih ve GNL. BŞK. 01.07.45/1264 sayılı Mahalli İdareler Seçimleri A. Adaylıkları konulu Genel Merkezimizin tavsiye kararında;

“31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde, Belediye Başkanlığına, Belediye Meclis Üyeliğine, İl Genel Meclis Üyeliğine A. Adayı olmak isteyen İl ve İlçe Yöneticilerinin 1 Ekim 2023 tarihi itibarıyla istifa etmeleri tavsiye edilir”. Tavsiyelerine Uyarak,

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli  İdareler seçimlerinde;

İYİ PARTİ ANAMUR BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI Olmak için,

Cesurlar Hareketinin İYİ’lik kervanında birlikte yol yürüdüğüm saygıdeğer yol arkadaşlarımın desteklerini alarak , her siyasi partiden Anamur’lu  vatandaşlarımızın desteklerini ve teveccühlerini  esirgemeyecekler inancı İle,

Her şartta teşkilatımın ve partimin emrinde, teşkilat hiyerarşisine uygun hareket ederek, partimin emrinde bir nefer olarak var gücümle çalışacağımı taahhüt ederek,

1 Nisan 2024 tarihinde ; Yerelde Anamur’umuzu İYİ PARTİ İKTİDARINA kavuşturacağımız inancı ve kararlılığı  İle,

29.09.2023 tarihi itibariyle

İYİ PARTİ Anamur İlçe Başkanlığı görevimden İSTİFA ETTİM.

Kararımız Hayırlı, uğurlu ve İYİ olsun.

Önce  ALLAH’ımızın takdiri, sonra  Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER Hanımefendinin olurları, siz Saygıdeğer yol arkadaşlarım ve tüm Anamur’lu hemşerilerimizin teveccühlerini kazanacağım inancı  ile çıkmış olduğum bu kutsal yolculukta,  ALLAH yarar Yardımcımız olsun.

BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ.

#KararımızNet  #RoratımızMillet

#İnanıyoruzVeBaşaracağız

#MilletimizleOmuzOmuza

#AnamurİYİolacak

#İYİParti  #İYİPartiMersin  #İYİPartiAnamur

 

OSMAN KAHVECİOĞLU

    İYİ PARTİ ANAMUR

BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT