SİYASET
Giriş Tarihi : 06-05-2023 10:48   Güncelleme : 06-05-2023 18:49

İYİ Parti Milletvekili Adayı Esin Erkoç : “Az Kaldı Tarih Yazacağız!” dedi..

İYİ Parti Milletvekili Adayı Esin Erkoç : “Az Kaldı Tarih Yazacağız!” dedi..

İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Esin Erkoç  seçim çalışmalarına Anamur’da devam etti.

Genel Başkan Meral Akşener’in önderliğinde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde ülkemizi daha İYİ yarınlara hazırlamak için daha çok çalışacaklarını kaydeden İYİ Parti Milletvekili Adayı esin Erkoç, seçim çalışmalarına Anamur’da devam etti.

İYİ Parti Anamur Teşkilatı Sekreteri Salih Kutlu, İlçe Başkan Yardımcısı Safiye Sinanoğlu, Kadın Kolları Başkanı  Fatma Özaltun,İYİ Parti  Mersin Milletvekili A.Adayı  Kadir Doludeniz  ve  bir grup partili  ile  Sivil Toplum Kuruluşlarını  ziyaret eden  Mersin Milletvekili Adayı  Esin Erkoç,  Anamur Gazeteciler Cemiyetini de  ziyaret  etti.

Cemiyet Başkanı Zümrüt Cömertler ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Polat ile seçimler üzerine sohbet eden Erkoç,14 Mayısta tarih yazacaklarını söyledi.

Ülkenin içinde bulunduğu karanlıktan çıkması, gelecek nesillere daha aydınlık bir ülke bırakabilmek adına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in başlattığı mücadeleye destek vermek adına çalıştığını ifade eden İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı esin Erkoç, seçim çalışmaları   kapsamında ziyaret ettiği ilçelerde vatandaşlarla sohbet ederek, taleplerini   aldıklarını söyledi.

Halkın haber alma hakkının adeta ellerinden alındığına vurgu yapan Erkoç, 14 Mayıs seçimlerinin ardından Millet İttifakı iktidarında, insanların siyasetçileri   saygı çerçevesinde rahatça eleştirebileceğini ve   basın yayın organlarının  “o”cu,”bu”cu olarak  etiketlenmeyeceğini, düşüncelerini   özgürce yazabileceği   yayın organları  olacağını  belirtti.

Erkoç, Saha çalışmaları kapsamında Anamur’da esnafları ve STK Temsilcilerini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT