SİYASET
Giriş Tarihi : 14-04-2023 16:01

Kahvecioğlu Aday Tanıtım Programını Değerlendirdi..

Kahvecioğlu Aday Tanıtım Programını Değerlendirdi..

İYİ Parti Mersin’de Milletvekili Aday tanıtım programını yaptı.

Aday tanıtım programına Anamur ilçe Teşkilatı tam kadro katılarak destek verdi.

İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu gazetemize yaptığı açıklamada Aday tanıtım programının çok coşkulu geçtiğini ifade etti.

Kahvecioğlu, Adaylarımız tamamen halkımızın oyları ile seçildi. Halkımızın tercihi doğrultuda da aday listesi oluşturuldu. İYİ Parti haricinde hiçbir partide olmayan bu aday belirleme sistemi partimizin milletimizin fikrine ne kadar değer verdiğinin bir göstergesidir. Halkımız yapılan temayül yoklamasında çok güzel tercihler yapmış, güçlü bir aday listesinin oluşmasına katkı sağlamıştır.” Dedi. 

 

Aday Listesinden de bilgiler veren Kahvecioğlu,  Listedeki Adaylarımızın hepsi birbirinden başarılı, tecrübeli adaylar. Bu listeden en az 4-5 aday çıkarmayı hedefliyoruz.

Adaylarımızdan bir Listenin 1’nci sırasında bulunan Burhanettin Kocamaz başkanımızı zaten hepimiz tanıyoruz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı geçtiğimiz önemde Anamur’dan – Çamlıyayla’ya kadar Mersin’imize  hizmet etmiş, vatandaşımızla diyalog halinde, vatandaşımızın fikirlerine önem vererek, vatandaşımızın gönlünde bir yer edinmiştir.

2’nci sıradaki adayımız Bilgisayar ve Elektronik Mühendisi, araştırmacı yazar, bir çok konuda araştırmalar, saha çalışmaları yapmış bir isim Aydın Enes Seydanlıoğlu.

 

 

 Listenin 3’nci sırasında bulunan adayımız yine herkesin tanıdığı  24 yıl milletvekilliği yapmış, bizzat kendisi “ben iktidar olamayacak bir partiden aday olmam, İYİ Partinin kazanacağına inandığım için buradan aday oldum.” Diyen bir isim Ali Er yıllarca meydanlarda “Kara Çadırın Kara Çocuğu” diye anılmış halkın bağrından çıkmış bir aday.

Dolayısıyla listedeki bütün adaylarımız bir birinden üstün isimler.” Diye konuştu.

Pazartesi gününden itibaren  Adaylarımızla birlikte saha çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz diyen Kahvecioğlu, “vatandaşımız sandığın başına gittikleri zaman bize destek vereceklerine canı gönülden inanıyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT