Tanıtım Haber
Giriş Tarihi : 19-02-2024 08:38   Güncelleme : 19-02-2024 10:42

Kalınören Mahallesi Muhtar Adayı Muharrem Garip Çalışmalarına Hız Verdi..

Kalınören Mahallesi Muhtar Adayı Muharrem Garip Çalışmalarına Hız Verdi..

Kalınören Mahallesi Muhtar Adayı Garip Ekibiyle Stratejilerini Belirledi..

Kalınören Mahallesi Muhtar Adayı olan Anamur Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi Muharrem Garip, ekibini açıklayarak çalışmalarına hız verdi.

Garip, aza adayları Zeki Evrim Oğuz, Berkan İnat, Özden Ufuk Demirtaş, İbrahim Özalp, Uğur Ünlü, mahallenin ileri gelenlerinden M. Kemal Oğuz ve aileleriyle Albatros Kahvaltı Salonu’nda kahvaltıda bir araya geldi.

Seçim çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunulan kahvaltının ardından açıklama yapan Kalınören Mahallesi Muhtar Adayı Muharrem Garip, “Kalınören, Anamur’un gelişmekte olan önemli bir mahallesi. Aynı zamanda tapu, elektrik ve yol sorunlarının da bulunduğu bir mahalle. Biz de yerel yönetimlerle işbirliği yaparak bu sorunları çözüp mahallemizi geleceğe taşımak istiyoruz. Bu anlamda aza adayı arkadaşlarımla ekip ruhuyla çalışacağız” dedi.

Kalınören mahallesinin sorunlarının çözümü için yoğun çalışmalar yürüteceklerini ifade eden Garip, “Mahallemizde bir değişim olması için kamuoyu oluştu. Vatandaşlarımızın beklentisi arttı. Bu beklentilere cevap verecek hizmetleri mahallemize getireceğimize inanıyoruz. Vatandaşlarımızla bu konuda fikir alışverişi yapıp taleplerini dinliyoruz ve not alıyoruz. Altyapı sorunlarının çözümünün yanı sıra sosyal etkinliklerle kaynaşma ve dayanışma duygularını da pekiştirmek istiyoruz. Halkımızın takdiriyle seçimi kazandığımızda bütün enerjimizi mahallemize vereceğiz” şeklinde konuştu.

Garip, yedek aza adaylarını da kısa süre içerisinde açıklayacağını sözlerine ekledi.

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT