GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-05-2023 21:35

Kaymakam Bozdemir’den Anneler Günü mesajı

Kaymakam Bozdemir’den Anneler Günü mesajı

Kaymakam BOZDEMİR’in Anneler Günü Mesajı.
 
Bugün Dünyanın en zor ve ulvi görevlerinden birini üstlenmiş, iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin timsali olan annelerimizin Anneler Günü’nü kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.


Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, bizlere her zaman yol gösterici olmuş ve karşılıksız sevginin en güzel örneklerini sergilemişlerdir. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında ve yaşatılmasında en çok annelerimizin payı vardır.


Peygamber Efendimiz: “Cennet, anaların ayakları altındadır.” Hadis-i Şerifi ile cenneti kazanmaya anneyi vesile kılmış, dinimizin kadına ve anneye verdiği değeri göstermiştir. Annelerimizi senede bir gün değil, ömrümüz boyunca sevgi ile kucaklamalı ve hürmette kusur etmemeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle; başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla bizleri yarınlara hazırlayan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmelerini temenni ediyorum.
 
Bilal BOZDEMİR
Anamur Kaymakamı

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT