GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-04-2024 16:11

Kaymakam BOZDEMİR’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Kaymakam BOZDEMİR’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Bozdemir mesajında şu ifadelere yer verdi;

Milli Bağımsızlığımızın, Demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin öncüsü ve güvencesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. Yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz.

 

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yarının büyükleri olan çocuklarımıza verdiği değeri ve duyduğu güveni göstermek adına, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı gün olan 23 Nisan'ı Türk Çocuklarına Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak armağan etmiştir.

 

Kıymetli çocuklarımız, bu bayram sizler için şenlik, milletimiz için gurur günüdür. Sizler Türk Milleti’nin ve devletinin geleceği, sevinci ve ümit kaynağısınız. Önümüzdeki yıllarda önemli görevlere gelecek, ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek ve yarınlara taşıyacaksınız. İmza atacağınız başarılarla, ülkemizin hedeflerini yakalamasında belirleyici rol oynayacaksınız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurucu üyelerini rahmet, minnet ve şükranla anıyor, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramını kutluyor, sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT