Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Anamur Kaymakamı Kemal Duru, İlçe Müftüsü Mehmet Fidan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, haftanın manevi anlamı ve din görevlilerinin toplumsal rehberlikteki önemi üzerine istişarelerde bulunuldu.
Müftü Mehmet Fidan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam Kemal Duru’ya teşekkür etti.
Müftü Fidan, nazik ziyaretin anısına Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından “Hadislerle İslam” adlı eseri Kaymakam Duru’ya takdim etti.
Kaymakam Kemal Duru, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın toplumsal birlik ve manevi değerlerin güçlenmesine vesile olduğunu belirterek, din görevlilerinin gayretlerinden dolayı teşekkür etti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ve haftanın hayırlara vesile olması temennisiyle sona erdi.


































