Advert
Advert
Anamur Haber
Anamur Haber
GÜNCEL

Kaymakam Kemal Duru’dan Mevsimlik Tarım İşçilerine Ziyaret..

Kaymakam Kemal Duru’dan Mevsimlik Tarım İşçilerine Ziyaret..
Advert
Paylaş:

 

Anamur Kaymakamı Kemal Duru, mevsimlik tarım işçilerinin çalışma ve yaşam koşullarını yerinde incelemek amacıyla saha ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, Devlet Su İşleri (DSİ) Anamur Şube Müdürü Mustafa Kemal Karabacak ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hasan Bostan da hazır bulundu.

 

Heyet, işçilerin konakladığı alanlarda barınma, hijyen ve içme suyu temini  olmak üzere çeşitli konularda incelemelerde bulundu; mevcut durum yerinde değerlendirildi.

 

Kaymakam Kemal Duru, ziyaret kapsamında tarım işçileriyle sohbet ederek talep ve ihtiyaçlarını dinledi. Ziyaret sırasında çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu ve hediyeler verildi.

 

Ziyaret sonunda açıklamalarda bulunan Kaymakam Kemal Duru, mevsimlik tarım işçilerinin ilçedeki tarımsal üretim sürecine sağladığı katkının büyük önem taşıdığını vurgulayarak, devletin her zaman onların yanında olduğunu ifade etti.

Haberin Galerisi

Bu haber Anamur Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Advert