GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-11-2022 16:58

Merhum Belediye Meclis Üyesinin Adı Doğup Büyüdüğü sokağa verildi..

Merhum Belediye Meclis Üyesinin Adı Doğup Büyüdüğü sokağa verildi..

Anamur Belediye Meclis Üyesi iken vefat eden Hüseyin Bozdemir’in adı meclis kararı ile doğduğu ve büyüdüğü sokağa verildi.

Anamur Belediyesi MHP’li Meclis üyesi Hüseyin Bozdemir 03 Ekim 2022 tarihinde uzun zaman tedavi görmekte olduğu kanser hastalığana yenik düşerek hayatını kaybetmişti. Bozdemir’in vefatının üzerine Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç meclis kararı ile meclis üyesi arkadaşı Bozdemir’in ismini doğup büyüdüğü sokağa veridi.

Bu gün, Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Belediye Başkan Yardımcıları, Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Satar, Meclis üyeleri, Merhum Hüseyin Bozdemir’in aile üyeleri ve birim müdürlerinin katılımı ile merhum Bozdemir’in doğup büyüdüğü Bahçe mahallesinde sokağa tabela takılarak, ismi veridi.

Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Merhum Meclis üyesi Hüseyin Bozdemir’in pandemi koşullarında bile rahatsız olduğu halde meclis toplantılarına ve görevine gelmeye devam ettiğini belirterek, “biz gelme sen istirahat et dememize rağmen görevine gelirdi. Dava adamı bir arkadaşımızdı. Allah gani gani rahmet etsin, mekanı Cennet olsun. Kardeşleri kardeşimiz, çocukları çocuklarımız gibidir. Bunun bilinmesini isterim. Dedi.

Merhumun Babası Kerim Bozdemir ve Kardeşi İbrahim Bozdemir, Belediye Başkanı Hidayet Kılınç ve Meclis üyelerine bu ince düşünceleri için teşekkür ettiler.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT