GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-10-2022 18:48   Güncelleme : 03-10-2022 19:49

Ticaret Odası Başkan Adayı Ertuğrul Oğuz'dan Anamur Haber'e Ziyaret..

Ticaret Odası Başkan Adayı Ertuğrul Oğuz'dan Anamur Haber'e Ziyaret..

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ertuğrul Oğuz, Anadolu Ajansı Temsilcisi ve Anamur Haber Genel Yayın yönetmenimiz İbrahim Polat’ı iş yerinde ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği kahvaltılı basın toplantısıyla ANTSO başkan adaylığını açıklayan ve hızlı bir şekilde çalışmalarına başlayan, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ertuğrul Oğuz Meslek grubu adayları Kaan Ceren, Turgut Gürel ve Onur Tekin ile birlikte ziyaret kapsamında Anadolu Ajansı Temsilcisi ve  www.anamurhaber.com Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Polat’ı iş yerinde ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verip, fikir alışverişinde bulundular.

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası mevcut yönetiminin içerisinde bulunan Veteriner Hekim Ertuğrul Oğuz, Anamur Ticaret ve Sanayi Odasının Anamur’a, Bozyazı’ya şimdiye kadar en güzel şekilde hizmet vermiş Anamur ve Bozyazı’nın Tarımına, Turizmine,Ticaretine gelişmesi konusunda hizmet vermiş, öncülük etmiş olduğuna vurgu yaparak, şu ana kadar verdiği hizmetlerin yeni dönemde de artarak devam edeceğinin müjdesini verdi.

Basının önemine de değinen Oğuz, Anamur’da hizmet veren Yerel ve Ulusal Basın temsilcilerimiz bizlere gerçekleştirdiğimiz ve üzerinde çalıştığımız projelerde hep destek oldular. Yaptığımız hizmetleri kamuoyuna duyurma görevini en güzel şekilde icra ettiler. Tüm basın temsilcilerimize çok teşekkür ediyor, yeni dönemde de bizlere desteklerini talep ediyoruz.” dedi.

Anadolu Ajansı Temsilcisi ve Anamur Haber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Polat da ziyaretleri için ANTSO Başkan Adayı Ertuğrul Oğuz ve Grup adaylarına teşekkür ederek başarılar diledi.


İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT