GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-03-2024 10:00   Güncelleme : 07-03-2024 10:40

Türkiye Gençlik Vakfı Anamur İlçe Temsilciliğine Oğuzhan YAPAR Atandı.

Türkiye Gençlik Vakfı Anamur İlçe Temsilciliğine Oğuzhan YAPAR Atandı.

TÜGVA Anamur İlçe Temsilciliği Anamur Belediye Meclis Salonunda 5. dönem 1.İlçe Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Genel Kurulda TÜGVA Anamur ilçe temsilciliğine atanan Başkan Oğuzhan YAPAR 'ın yaptığı açıklamada ; ” TÜGVA Anamur İlçe Temsilciliği görevi şahsıma tevdi edilmiştir. Bu görevi şahsıma ve Yol arkadaşlarıma layık gören, başta TÜGVA Genel Başkanımız Sayın İbrahim Beşinci olmak üzere, İl Başkanımız Hüseyin Faruk Topçu’ya, Genel Merkez ve İl Yönetim kurullarına ve tüm katılımcılara teşekkürlerimi iletiyorum.

Bu süreçte omuzlarımıza binen bu yükün ağırlığını ve sorumluluğunu en iyi şekilde taşıyacak, Anamur’da ki genç kardeşlerimizle beraber güzel ve hayırlı projelere imza atacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun “ dedi

Sunuculuğunu, Anamur Bağımlılıkla Mücadele ve yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Gümüş'ün gerçekleştirdiği Program, Saygı Duruşu İstiklal Marşının okunmasının ardından, Kerim TORU hocanın okuduğu Kur'ân-ı Kerim tilaveti başladı.

Programa, TÜGVA Mersin İl Teşkilat Başkanı Zeki Ergin, İl Başkan Yardımcısı Yunus Emre Kaya, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Kadın, Gençlik başkanları, Kurum amirleri, oda başkanları, Sendika ve Sivil Toplum Örgütü başkanları ve Anamurlu vatandaşların katılımlarıyla devam etti.

TÜGVA il başkan Yardımcısı Yunus Emre Kaya başkanlığında Divan kurulu oluşturularak yapılan kongre sonucunda başkan ve yönetim Kurulu aşağıdaki şekilde gerçekleşmiştir.

Anamur TÜGVA ilçe temsilcisi :

Oğuzhan Yapar

Teşkilat koordinatörü:

Kürşat Şamil Gümüş

Eğitim koordinatörü:

Yaşar Uysal

Ortaokul koordinatörü :

Şerife Şafak Şimşek

Lise koordinatörü :

Necla Kiraz

Çalışan gençlik koordinatörü:

Yasir Özcan

Kadın aile koordinatörü:

Ümmü Gülsüm Kadıoğlu.

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT