GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-11-2022 16:51

Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Satar Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi..

Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Satar Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi..

07 Kasım 2022 tarihi itibari ile Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül’ün katılımı ile Anamur Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan, Öğretmen olarak bir çok başarıya imza atarak adından sıkça söz ettiren eğitimci Mehmet Satar, göreve gelmesinin ardından Anamur’da görev yapan Ulusal ve Yerel basın temsilcileri ile bir araya  geldi.

Pazar sabahı kahvaltılı düzenlediği basın toplantısı ile basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Satar’a Av. Mehmet Yayla, Hakan Karagöz, Süleyman Bulut, Emre Yüksek, Ahmet Dinç, ve Yakup Ateş eşlik etti.

Sohbet havasında geçen toplantıda başkan Satar, göreve gelmesinin üzerinden sayılı günler geçtiği halde bir çok ziyaretçiyi ağırladıklarını ve bir çok diyaloglar yaşadığını belirterek, “Bu sohbetler gösterdi ki vatandaş Ülkü Ocaklarından çok şey bekliyor. Aileler bir çok şey bekliyor, sokaktaki gençler bir çok şey bekliyor. Dolayısıyla bizim boşa geçirecek tek bir dakikamız bile yok. Bu bir bayrak taşıma yarışıdır. Bizden önceki görev yapan arkadaşlarımızdan bayrağı teslim aldık, kendilerine başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ama bundan sonra biz bu çıtayı bir adım öteye taşımak, vatandaşımızın, gençlerimizin bizden beklentilerini karşılamak için var gücümüzle çalışacak ve hizmet etmeye gayret edeceğiz.” Dedi.

 

Basın Mensuplarından Destek İstedi..!

Basının gücünü, basının desteğini almadan bir yere varılamayacağını belirten Başkan Satar, “Bizim için zorlu bir süreç olacak, güzel hizmet yapmak için gayret edeceğiz. Bu süreçte de siz basın mensuplarımızı daima yanımda görmek arzusundayım. Sizlerden bana destek vermenizi istiyorum.” Diye konuştu.

 

Ben Bir Eğitimciyim..!

Ülkü Ocakları bir eğitim yuvasıdır diyen Satar, benim asıl mesleğim öğretmenlik, ben bir eğitimciyim. 12 yaşımda da Ülkü Ocakları Eğitim Vakfına adım attım orada yetiştim görevimin bilincindeyim. Yeni bir yönetim oluşturarak hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başlayacağız. Allah Yar ve Yardımcımız Olsun.” İfadelerini kullandı.

Basın mensupları ile karşılıklı fikir alışverişleri ile devam eden toplantı hatıra fotoğrafları çekimiyle son buldu.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT