GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-09-2023 17:56   Güncelleme : 08-09-2023 08:25

Yahya ALTUN Esentepe Mahalle Muhtarlığı Adaylığını Açıkladı..

Yahya ALTUN Esentepe Mahalle Muhtarlığı Adaylığını Açıkladı..

Yaklaşan yerel yönetimler seçimlerinde Yahya ALTUN mahallemi geleceğe taşımak için bende varım dedi ve Esentepe Mahalle Muhtar Adaylığını açıkladı.

ALTUN, “Anamur’un en güzel mahallelerinden olan ve şu ana kadar hak ettiği hizmeti alamadı diyerek, yönetmek için değil.! El ele vererek Tüm Kamu Kurumları ve Belediyeleri ile istişare içerisinde Esentepe mahallemizi geliştirmek ve çocuklarımıza daha güçlü bir mahalle bırakmak amacıyla aday oldum. “Dedi.

Yahya ALTUN gazetemize yaptığı açıklamada, “40 Yıldır ikamet ettiğim mahallemizde, muhtarlığın gönül işi olduğu bilinci ile mahallemizin sorunlarını tespit edip, çözümünü ortaya koyarak, siz değerli mahalle sakinlerimizin, desteği ve teveccühü ile Muhtarlığa adaylığımı ilan ediyorum.

Bu süreçte, alanında uzman ve güçlü ekibim ile sizlere hizmet etmek üzere yola çıktık. Ben ve ekibim yanında mahalle sakinlerimizin görüş ve önerileri ile mahallemizi ortak akıl ile yönetmeyi hedefliyor ben değil biz olmak için aday oluyorum.” Diye konuştu.

 

Yahya ALTUN Kimdir?

1974 Anamur Lale mahallesinde doğdu, İlk, orta ve Lise eğitimini Anamur’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi Sosyoloji bölümünden 2015 yılında, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği bölümünden 2018 yılında mezun oldu. 2009 yılından bu yana Enirjisa Anamur Müdürlüğünde çalışmaktadır. Esentepe mahallesi 109 sokakta ikamet etmektedir.

Yahya ALTUN İletişim: 0 537 425 25 15

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT