GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-02-2024 10:09

Ziraat Odası Başkanı Gümüş Üreticileri Kan Bağışı Yapmaya Davet Etti..

Ziraat Odası Başkanı Gümüş Üreticileri Kan Bağışı Yapmaya Davet Etti..

Anamur-Bozyazı Ziraat Odası Başkanı A.Şeref Gümüş yazılı bir basın açıklaması yaparak, üreticileri Kızılay kan bağışına davet etti.

GÜMÜŞ’ün yaptığı açıklama şöyle;

Kıymetli hemşehrilerim; Kızılay kurumumuz, Anamur Devlet Hastanesi poliklinik girişinde, Cuma günleri 09.00 ile 16.00 arası, "Gönüllü kan bağışçılarından" kan alacaktır.

Bağışlayacağımız bir kan'ın, bir canı yaşatacağını bilen ve bu hassasiyeti taşıyan halkımızı kan bağışı için; Anamur Devlet Hastanesi poliklinik girişinde bulunan Kızılay görevlilerimize müracaat etmeye ve kan vermeye davet ediyorum.

Değerli hemşehrilerim; kendi yaşamı ve söylemleriyle, tüm hayatını Türk milletinin din ve devlet hassasiyetiyle yetişmesine adamış, Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığı görevini yapmış, İlim ve fikir insanı olan, bölgemizin büyüğü  rahmetli Hamdi Mert hocamızın; kıymetli kızı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz'ın, 155 yıllık Kızılay tarihinde genel başkanlığa getirilen ilk kadın başkan olması da bizleri gururlandırmış ve onurlandırmıştır.

Hepimizin bilmesini isterim ki; Hamdi Mert hocamızın kızı, evladımız Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz'ın, bölgemiz adına başlattığı çalışmalar, ileride yapacaklarının müspet yönde teminatıdır.

Ayrıca yıllarca Anamur Milli Eğitim Müdürlüğü görevini layıkıyla yapmış Aziz Dağıstan hocamızın, Anamur Kızılay'ının başkanı olması sevincimize sevinç katmış bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir.

Unutmamamız gereken husus şudur. Doğru anlayıştan doğru düşünce, doğru düşünceden doğru söz, doğru sözden doğru eylem, doğru eylemden doğru yaşam, doğru yaşamdan doğru çaba, doğru cabadan doğru farkındalık. Doğru farkındalıktan, doğru erdem ve özgürlük doğar.

Kızılay’a yapılan kan bağışı; can yaşatan milli meseledir. Kan bağışı yapalım milli meselemize sahip çıkalım…

Anamur Bozyazı Ziraat Odası ve tüm üreticilerimiz adına, kan bağış kampanyasına yapacağınız katkılar bizleri onurlandıracaktır. Kan bağışına, olumlu dönüş yapan hemşehrilerimize bu günden teşekkür ediyoruz.

 

Ahmet Şeref GÜMÜŞ

Anamur-Bozyazı Ziraat Odası Başkanı

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT