GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-07-2025 17:08   Güncelleme : 15-07-2025 17:16

Ziraat Odası’ndan Kaymakam Kemal Duru’ya Hayırlı Olsun Ziyareti..

Ziraat Odası’ndan Kaymakam Kemal Duru’ya Hayırlı Olsun Ziyareti..

Anamur-Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş, Meclis Başkanı Adem Çevik ve beraberindeki heyet, Anamur’a yeni atanan Kaymakam Kemal Duru’yu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Ziyarete, Ziraat Odası başkanı Ahmet Şeref Gümüş, Meclis Başkanı Adem Çevik, Meclis Başkan Yardımcısı Ali Öztürk, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Temel, Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Enen ile Meclis Üyeleri Kamil Adil, Durmuş Ali Çelik ve Ali Bobuş Yayla da katıldı.

 

Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, Anamur ve Bozyazı’nın tarımsal potansiyelinin oldukça yüksek olduğunu vurgulayarak, yeni görevine başlayan Kaymakam Kemal Duru ile bölge tarımı üzerine verimli bir görüş alışverişi gerçekleştirdiklerini ifade etti. Gümüş, “İlçemize atanan Sayın Kaymakamımızı makamında ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerimizi ilettik hem de bölgemizin tarımsal yapısı ve üretici sorunları hakkında bilgilendirmede bulunduk. Sayın Kaymakamımızın sıcak ilgisi, samimiyeti ve üreticiye olan duyarlılığı bizleri son derece memnun etti. Şahsım, Anamur-Bozyazı Ziraat Odamız ve tüm çiftçilerimiz adına kendisine teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyoruz,” dedi.

 

Ziyaret sonunda heyet, Anamur tarımının geliştirilmesi ve üreticilerin desteklenmesi adına kamu kurumlarıyla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

 

Kaymakam Duru, ziyaretleri ve Anamur’um ana geçim kaynağı olan tarımla ilgili bilgilendirmelerinden dolayı ziraat odası heyetine teşekkür etti.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT