GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-10-2023 08:55

ABYAD Başkanı GÜMÜŞ; "Kudüs Kırmızı Çizgimiz.!"

ABYAD Başkanı GÜMÜŞ;

Anamur Bağımlılıkla Mücadele Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Gümüş yaptığı yazılı açıklama ile Filistin ve Kudüs’e yapılan saldırıları kınadı.

Anamur Bağımlılıkla Mücadele Ve Yardımlaşma Derneği başkanı Mehmet Gümüş ve yönetim Kurulu üyelerinin yaptığı yazılı açıklama şöyle;

KUDÜS KIRMIZI ÇİZGİMİZ

FİLİSTİN ORTAK DAVAMIZDIR.

ÖYLEYSE;İSLAM DÜNYASI NEYİ BEKLİYOR?

Sadece tepki koymak, slogan atmak yahut sosyal medyadan dokunaklı ve sert paylaşımlar yapmakla ancak bir yere kadar, bunu anlarım ama bir adım Sonrası yok.

Filistinli kardeşlerimizin 7 Ekim sabahı başlatmış olduğu kara harekatına tanıklık ettik. Yanlış olan şu birilerinin dediği gibi Filistinliler ilk kez İsrail topraklarına karadan operasyon düzenledi, diyorlar. Bu yanlış. Doğrusu şudur: Operasyonu kendi yurtlarının içinde yaptılar. Her fırsatta "Filistinli gruplar" ifadesi kullanılıyor. Onun da doğrusunu yazalım: Filistin milleti.

Kısaca; Bütün dünya bilsin ki;

Kudüs ve Filistin konusunda ki tavrımız net, yönümüz ve istikametimiz bellidir. "Filistin, Filistinlilerindir."

Garip olan şudur. Yahudilerde Ölüm korkusu vardır. Dünyayı bırakamama endişesi vardır. O yüzden olacak ki; İsrail’in kendi askerlerini Hamas’lı zannedip Öldürmüşlerdir. Kendi tanklarını kaza ile ateşe vermişlerdir. Onlar kendi hengamelerinde boğula dursunlar.

Allah nice azları nice çoklara galip getirendir. İnşallah İslam dünyasının Filistinli kardeşlerimize olan destekleri sayesinde Filistinli kardeşlerimizin haklı mücadelesi tez zamanda zafere dönüşecektir.

KISACA: KUDÜS bizim davamızdır! “Tutsak Kudüs’e borcumuz, Kudüs’ü savunmaktır.” Tam bağımsız ve egemen bir Filistin Devleti için Filistin halkının her zaman yanındayız. Dost ve kardeş ülke Filistin'in Bağımsızlık Günü'nü kutluyoruz.

davalarını kendi davamız gibi gördüğümüz Filistinli kardeşlerimize desteğimizi her daim yineliyoruz. Haklı mücadelelerinde her zaman ve Zeminde yanlarında olacağız.

ALLAH YÂR VE YARDIMCIMIZ OLSUN (AMİN)

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT