GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-10-2023 18:06   Güncelleme : 21-10-2023 18:11

Anamur Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Filistin İçin Dualar Okundu..

Anamur Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Filistin İçin Dualar Okundu..

Anamur Anadolu İmam Hatim Hatip Lisesinde, 13 -21 Ekim tarihleri arası İmam Hatip Okulları haftası münasebetiyle etkinlik düzenlendi.

 Anamur Anadolu İmam Hatim Hatip Lisesi salonunda düzenlenen programda, öncelikle Filistin’e düzenlenen saldırılarda hayatını kaybeden Müslüman kardeşlerimiz için, dünya üzerinde zulme uğrayan tüm insanlık için ve İmam Hatip okullarının kuruluşundan bugüne kadar gelişiminde emeği geçenler için öğrenciler tarafından Kur’anı Kerim okunarak dualar edildi.

Öğrenciler tarafından okunan şiir ve ilahilerin ardından  ÖNDER (İmam Hatipliler Derneği) Anamur temsilcisi imam hatip Abdullah Uysal yaptığı konuşmada "İmam Hatip okullarında milli ve manevi değerlere sahip, vatanını milletini seven öğrencilerin yetiştirildiğini belirterek, burada okuyan öğrencilerin “karakterli, donanımlı bir insan, bir milleti değiştirir” inancıyla milletin hizmetine talip olarak yetiştiğini. İfade etti.

ÖNDER (İmam Hatipliler Derneği)bir STK olarak da 65 yıldır zalimin karşısında mazlumun yanında İmam hatip nesillerinin sesi ve savunucusu olmuştur.

Program dolayısıyla okul müdürü Nadi Öztürk te okula sağladığı katkılardan dolayı  ÖNDER Anamur temsilcisi Abdullah Uysal’a plaket takdiminde bulundu.

Program dolayısıyla okul müdürü Nadi Öztürk de okula sağladığı katkılardan dolayı  ÖNDER temsilcisine plaket vermesiyle son bulmuştur.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT