GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-09-2022 08:14   Güncelleme : 30-09-2022 10:31

Anamur Belediyesi Çöp Ev Temizliği Gerçekleştirdi..

Anamur Belediyesi Çöp Ev Temizliği Gerçekleştirdi..

Anamur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Esentepe Mahallesi’nde ikamet eden bir ailenin evinde biriktirdiği çöpleri temizledi.

Esentepe Mahallesi’nde bulunan yaşlı bir anne ile oğluna ait evden kötü kokular gelmesi üzerine mahalle sakinleri tarafından polise ve belediye ekiplerine haber verildi.

Kötü kokuların geldiği tespit edilen eve giden Anamur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri evde bulunan yaşlı anne ve oğlunu tahliye ederek temizlik çalışması başlattı.

Uzun süredir çöp biriktirildiği öğrenilen evden çıkan çöpler Anamur Belediyesine ait personeller tarafından kamyonlara yüklenerek imha edilmek üzere götürüldü.

Hurdacılık yaptığı öğrenilen ve çöp biriktirme hastalığı bulunan aileye Anamur Belediyesine bağlı Hanımeli İhtiyaç Bankası tarafından giysi, gıda ve ev eşyası yardımı yapıldığını belirten Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç konunun takipçisi olacaklarını ifade ederek ailenin yaşam koşullarını iyileştirmek için gerekli desteği vereceğiz dedi.

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT