GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-08-2023 13:38   Güncelleme : 29-08-2023 13:43

Anamur Belediyesi Yaylalarda Asfalt Çalışmasını Tamamladı..

Anamur Belediyesi Yaylalarda Asfalt Çalışmasını Tamamladı..

Anamur Belediyesi yaz döneminde nüfusu artan Kaş, Abanoz, Killik ve Akpınar Yaylalarında asfalt çalışması gerçekleştirdi. Belediyeye bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 4 yaylada yaklaşık 30 kilometre asfalt dökümü yapıldı.

 

Belediye Başkanı Hidayet Kılınç'ın göreve gelmesinin ardından sera yolları dahil asfaltsız yol kalmayacak sloganı ile çalışma gerçekleştiren Anamur Belediyesi, şehir merkezinin yanı sıra ilçeye bağlı yaylalarda da asfalt dökümü gerçekleştiriyor. Yaz döneminde ilçe sakinlerinin yoğun olarak göç ettiği Kaş, Abanoz, Killik ve Akpınar Yaylaları'nda yaklaşık 1 aydır alt yapı ve zemin hazırlığını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt dökümünü tamamladı.

 

Vatandaşların talebi üzerine yoğun asfalt programının arasına yaylaları da eklediklerini belirten Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç bugün itibari ile 4 yaylada asfalt çalışmalarını tamamladıklarını ifade etti. Şehir merkezinde asfalt dökümüne devam edeceklerini belirten Başkan Kılınç: "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle yaklaşık 1 aydır yaylalarımızda zemin hazırlığı, alt yapı ve asfalt dökümü çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Çok şükür bugün itibari ile Kaş, Abanoz, Killik ve Akpınar Yaylaları'nda asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Çalışmalarımızın yaz mevsiminde yaylalarımızda ikamet eden vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kış mevsimi gelmeden şehir merkezinde ve mahallelerimizde asfalt çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah söz verdiğimiz gibi sera yolları dahil asfaltsız yol bırakmayacağız" dedi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT