GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-12-2023 08:57

ANED 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kahvaltı Programı Düzenledi..

ANED 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kahvaltı Programı Düzenledi..

 Anamur Engelliler ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Engelliler ve aileleri ile protokol üyeleri kahvaltıda bir araya geldiler.

İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Kadir Dölek, Orman İşletmesi Müdürü İsmail Gübeş, İlçe Emniyet Müdürü Hanifi Umar, STK Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri,  engelli vatandaşlar ve aileleriyle bir araya geldiler.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, “Engelli bireylerimizle bir araya gelmemize vesile olan ANED Başkanımız Hikmet Narcı'ya ve programımıza katılan değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Programda Engelliler ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği tarafından Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir’e, Belediye Başkanı Hidayet Kılnç’a ve Ticaret Odası Başkanı Mehmet Tuna’ya katkılarından dolayı plaket takdim edildi. Ayrıca Cumhuriyetimizin yüzüncü yıl anısına Engelli öğrencilerimize 100. Yıl logolu tişörtler  dağıtıldı.

Her zaman ifade ettiğimiz gibi, sevgi varsa engel yoktur.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT