GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-10-2022 16:48

ANTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuna’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

ANTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuna’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası (ANTSO)Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesi ile kutlama mesajı yayımladı.

 ANTSO  Yönetim Kurulu Başkanı  Mehmet Tuna; mesajında şu ifadeler yer verdi;“Cumhuriyet; ülkesine, milletine ve geleceğine inanan tüm vatandaşlarımızın eşitliği ve özgürlüğü temeli üzerine kurulmuş en kıymetli varlığımız, gelecek nesillere en değerli emanetimizdir.
Öncelikle, büyük Kurtuluş Mücadelesinin ardından, milletimizin hak ettiği yönetim biçiminin Cumhuriyet olduğunu bildiren, bu ülkenin yolunu çağdaş medeniyetler yolu olarak tüm dünyaya ilan eden, Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarına bir kez daha minnet ve şükran duygularımı ifade etmek istiyorum.
Cumhuriyetimizin ilan edildiği 29 Ekim tarihi hepimiz için çok özel ve gurur dolu bir gündür. Çok büyük mücadelelerle elde edilen kazanımlar, ancak aynı kararlılık ve sahiplenme ile korunmak ve yaşatılmak zorundadır. Bu görev bize miras kaldığı gibi, bizden de sonraki nesillere ulaşacaktır. Çağdaş medeniyetler seviyesine giden en güzel yol Cumhuriyet yoludur.
Milletimizin ortak iradesiyle, hep beraber, el ele gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin son noktası olan Cumhuriyet, bugün bizlere her zamankinden daha fazla güç ve azim vermektedir.
29 Ekim, inançlı ve kararlı bir milletin , ‘Tam Bağımsızlık Mücadelesinin örnek bir ürünüdür. Anamur ve Bozyazı İlçelerinin iş dünyası adına, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bize bu topraklarda, bu imkanlarla yaşama imkanını sunabilmek için canlarını feda eden bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha şükran ve minnetle anıyor; Cumhuriyet Bayramı'nın 99.yılında , Ulu Önder Atatürk'ün gösterdiği hedefe ulaşma azmini ve çabasını, ülkemizin aydınlık geleceği için kendisine şiar edinmiş büyük milletimize kutlu olmasını, ülkemize ve ulusumuza mutluluk ve başarılar getirmesini diliyorum” dedi.

 


İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT