SİYASET
Giriş Tarihi : 05-04-2024 14:09

Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Adayı Fahri Şen’den Teşekkür Mesajı

Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Adayı Fahri Şen’den Teşekkür Mesajı

31 Mart Yerel Seçimlerine Bağımsız Belediye Meclis Üyesi olarak giren Fahri Şen Seçimlerde yaşadığı bazı talihsizliklere değinerek, kendisine destek olan vatandaşlara teşekkür etti.

 

Fahri Şen’in yazılı mesajı şöyle;

 

KAMUYONUN DİKKATİNE!

Öncelikle Geçtiğimiz 31 Mart Yerel Seçimlerinde Şahsıma Destek Veren Vermeyen Herkesten, Bütün Arkadaşlarımdan Allah Razı Olsun,

Kıymetli Dostlarım; Kaybetme sebebimiz YSK’nın Oy Pusulasında ismimizi Okunmayacak Şekilde Yazmasıdır.

Genç Seçmenlerimiz Oylarını Araya Araya Bulmuşlardır, ve Sağlıklı Bir Şekilde oylarını kullanmışlardır. Fakat Orta Yaşlılarımız ve üst yaş grubumuzun yüzde sekseni pusuladaki ismimizin okunmayacak karakterde yazılmasına istinaden Oy Verememişlerdir.

2500’ün Üzerinde Fahri Şen'e yani şahsıma oy kullanılmış ve başka siyasi partilere mühür basılmış iptal oylar vardır. Yine bize oy vermek isteyipte pusulada adımızı bulamayıp sayısını bilemediğim kadar da boş pusula zarfa koyularak sandığa atılmıstır. Hakkımız yenilmiştir.

Dün Anamur ilçe seçim kuruluna itiraz dilekçemizi

Kanun maddeleriyle birlikte vermemize rağmen siyasi partiler dahil her üye ret vermiştir. Bu Gün ise Mersin il Seçim Kuruluna Meclis Üyeliği Seçiminin iptal Edilerek Yenilenmesini Talep Ettik, yine ret Gelirse YSK’ya Yani Ankara’ya itirazımızı yapacağız, Oda olmadı Avrupa insan haklarına kadar yolu var.  Kıymetli hemşehrilerim bu kadar engellemelere rağmen Allah hepinizden razı olsun şahsımı Anamur'da En Çok Oy Alan Siyasetçiler arasında üçüncü Getirdiniz. İşte milletin iradesi böyle birşeydir.  Bundan sonra oylarınızın ve gönüllerinizin takipçisi olacağıma buradan sizlere

bir kere daha söz veriyorum ki verdiğiniz her oyun sorumluluğunun bilinciyle mücadeleye devam edeceğiz diyor, Sağlıkla kalmanızı Yüce Allaht'an temenni ediyorum.

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT