EĞİTİM
Giriş Tarihi : 19-04-2024 18:25   Güncelleme : 19-04-2024 18:54

Başkan Deniz “Anamur’un Uluslararası Tanınırlığını Arttıracağız”

Başkan Deniz “Anamur’un Uluslararası Tanınırlığını Arttıracağız”

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz Erasmus Projesi kapsamında ilçeye gelen öğrencileri ağırladı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Müdürlüğünün 3 ülkeyi kapsayan projesi kapsamında İtalya, Portekiz ve Romanya'dan Anamur’a gelen öğrenci ve öğretmen grubu, Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz'i makamında ziyaret etti.

Öğrenci ve öğretmen grubuna ilçenin doğal, tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi veren Başkan Deniz ziyaretleri anısına öğrenci ve öğretmenlere ilçeye özgü hediye takdiminde bulundu.

 

Başkan Deniz Erasmus Heyetiyle Kahvaltıda Bir Araya Geldi.

Erasmus Projesi kapsamında ilçede bulunan öğrencileri belediyeye ait Pullu Tabiat Parkı’nda ağırlayan Başkan Deniz, heyetle kahvaltı programında bir araya geldi. Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan, Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Ökkeş Galip Göl, Proje Koordinatörü Öğretmen Fatma Ülker, Mersin Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekai Pehlevan, Anamur Meslek Yüksekokulu Müdürü Bilge Kaan Ercan, ile misafir öğretmen ve öğrencilerin katıldığı kahvaltı programında ve Anamur Belediyesi’nin eğitime vereceği destekler ile hayata geçirilecek olan eğitim projeleri konusunda öğrenciler bilgilendirildi. İlçenin tarım kenti olmasının yanı sıra turizm potansiyeli açısından da çok zengin doğal ve kültürel mirasa sahip olduğunu belirten Başkan Deniz “ İlçemizin tarımsal üretiminin yanı sıra turizm potansiyelini de ön plana çıkartmak istiyoruz. Bu dönemde hayata geçireceğimiz projeler ile Anamur’un uluslararası tanınırlığını arttıracağız ve  herkesin gezip görmek isteyeceği bir kent haline getireceğiz.” dedi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT