SİYASET
Giriş Tarihi : 13-01-2024 09:02

Başkan KILINÇ Halkla Kucaklaşmaya Devam Ediyor..

Başkan KILINÇ Halkla Kucaklaşmaya Devam Ediyor..

Başkan KILINÇ Halkla Kucaklaşmaya Devam Ediyor..

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç'a MHP Genel Merkezi tarafından tekrar Anamur Belediye Başkan Adayı gösterilmesinin ardından Partililer ve vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde tebrik trafiği yaşanıyor.

Yoğun bir çalışma temposunun yanı sıra Adaylık çalışmalarına da başlayan başkan KILINÇ, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Regaip Kandili programa katıldı.

Başkan Kılınç, “Yerel Seçim startını verdiğimiz ilk programın düzenlenmesinde emeği geçen İlçe Başkanımıza, Yönetim Kurulumuza, KAÇEP Başkanımıza, Ülkü Ocakları Başkanımıza ve programımıza teşrif eden Ak Parti İlçe Başkanımıza, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza, Vakıf ve Sendikalarımızın değerli temsilcilerine, Meclis Üyelerimize, Mahalle Muhtarlarımıza ve Cumhur İttifakı ruhu ile bizleri yalnız bırakmayan değerli gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Regaip Kandilimizin mübarek, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum.”dedi.

Dün ise Cuma namazı çıkışında MHP İlçe Başkanı Av.Mehmet Yayla, Ak Parti İlçe Başkanı M.Feyzullah Yılmaz, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Satar, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı, partilerin yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlarla birlikte Merkez Camii'nde kılınan Cuma Namazının ardından Muşurup Sanat Sokağında bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Muşurup Sanat sokağında birlikte çay molası vererek vatandaşlarla ve Partililerle sohbet gerçekleştiren Kılınç, “Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun inşallah.” Diye konuştu.

 

“Bozkurt Sahaya İndi”

Hidayet Kılınç’ın saha çalışmalarına bu hızlı girişi ise bazı vatandaşlar tarafından “Bozkurt Sahaya İndi” şeklinde yorumlandı.

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT