MAGAZİN
Giriş Tarihi : 09-09-2023 11:46

Başkan Kılınç'ın Kızı Nisa'nın Düğünü Şölen Tadında Oldu..

Başkan Kılınç'ın Kızı Nisa'nın Düğünü Şölen Tadında Oldu..

Başkan Kılınç'ın Kızı Nisa'nın Düğünü Şölen Tadında Oldu..

 

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın kızı Dr. Nisa ile yine Dr.Seyfullah Anamur Belediyesi 82 Sosyal tesislerinde gerçekleştirilen dillere destan bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

 

 

Çok kalabalık ve seçkin misafirlerin katıldığı düğün töreninde Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç,, eşi, dünürleri ve yakınları ile birlikte davul zurna eşliğinde saatlerce konukları karşılayarak, tebrikleri kabul ettiler.

 

 

Ankara’dan, Mersin’den ve Mersin’in tüm ilçelerinde seçkin davetlilerin katıldığı düğün Siyasiler, Milletvekilleri, Belediye başkanları, İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları başkanları, STK Temsilcileri, Mahalle Muhatları, basın mensupları, gelin ve damat tarafının aile ve dostları ile çok sayıda sevenlerinin katılımı ile şölen havasında bir düğün ortaya koydu.

 

 

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Kızı Nisanın düğününde duygu dolu bir de konuşma yaptı Kılınç konuşmasında şu ifadelere yer verdi;Bugün bizim en mutlu günümüz. Ama tabii ki kız vermek zor! Ben bundan dolayı belki biraz hisli konuşabilirim, duygusal konuşabilirim. O nedenle hepinize çok teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyor, hayırlı akşamlar diliyorum.

 

Tabi düğünlere gitmeyi çok severim. Belediye başkanı olduğum günden bugüne kadar eğer çok ağır bir hastalığım yok ise, eğer çok önemli mazeretim yok ise tüm davet edilen düğünlere katılırım.  Nikahımızı kıy diyen gençlerin nikahını kıydım. Çünkü ben şunu çok iyi biliyorum ki, gençlerin en mutlu günü. Bu ailelerin en mutlu günü. Bu o nedenle şunu gördüm ki, tabii ki insan kendisi yaşaması ayrı bir hadiseymiş. Bugün bizleri hepiniz onurlandırdınız. Allah sizden razı olsun. Allah herkesin evladının muradını versin diyorum. Sevgili kızıma Nisay’a değerli oğlum Seyfullah’a ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmelerini nasip etsin diyorum. Onları tebrik ediyorum. Allah mutlu bahtiyar etsin diyorum. Tekrar hepinize hoşgeldiniz diyor, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.”

 

Halk oyunları gösterisinin ardından Başkan Kılınç, protokol üyeleri, il, ilçe başkanları, milletvekilleri  ve belediye başkanı arkadaşları ve gelin damat ile birlikte müziğin coşkusuyla sahnede oyunlarını sergileyerek mutluluklarına ortak oldular.

 

Pasta kesim töreninin ardından yapılan takı töreninde ise davetliler uzun kuyruklar oluşturarak saatlerce hem hediyelerini takdim ettiler hem de gelin ve damadı ve başkan Kılınç, kıymetli eşi Aysel hanımı, damat beyin ailesi Tayyibe ve Hikmet Hasıripi’ni tebrik ettiler.

 

Düğünün Ardından Başkan Kılınç sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

 

“Sevgili kızım Nisa ile evladımız Seyfullah'ın düğün merasimini ailemizin üyesi olarak gördüğümüz değerli dostlarımın katılımı ile gerçekleştirdik.

Evlatlarımıza ömür boyu mutluluklar diliyorum.

 

En mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Aslan'a, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Serdar Soydan'a, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak'a, Mersin Milletvekilimiz Levent Uysal'a, Mersin İl Jandarma Komutanımız Tuğgeneral Ercan Atasoy'a, İl Emniyet Müdürümüz Mehmet Aslan'a, Anamur Kaymakamımız Bilal Bozdemir'e, Anamur Cumhuriyet Başsavcımız, Meriç Dede'ye, Anamur Emniyet Müdürümüz Hanifi Umar'a, Anamur İlçe Jandarma Komutanımız Kadir Dölek'e, Erdemli İlçe Emniyet Müdürümüz Ömer Engin Genç'e, Ülkü Ocakları İl Başkanımız Emre Celal Gül'e, Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya'ya, Aydıncık Belediye Başkanımız Ferhat Aktan'a, Erdemli Belediye Başkanımız Mükerrem Tollu'ya, Mut Belediye Başkanımız Volkan Şeker'e, Çamlıyayla Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı'ya, Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Başkanımız Mehmet Yayla'ya, Milliyetçi Hareket Partisi Bozyazı İlçe Başkanımız Mustafa Alakuş'a, Milliyetçi Hareket Partisi Gülnar İlçe Başkanımız Oğuzhan Halil Cerit'e, Ak Parti Anamur İlçe Başkanımız Feyzi Yılmaz'a, Büyük Birlik Partisi Anamur İlçe Başkanımız Mustafa Kemal Aslan'a, Saadet Partisi Anamur İlçe Başkanımız Menderes Bora'ya, Ak Parti Bozyazı İlçe Başkanımız Ümit Navgasın'a, Milliyetçi Hareket Partisi Toroslar İlçe Başkanımız Osman Mete Yıldız'a, Anamur Ülkü Ocakları İlçe Başkanımız Mehmet Satar'a, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Mehmet Tuna'ya, Bozyazı Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Dertli'ye, 24. Dönem Milletvekilimiz Hüseyin Tanrıverdi'ye, 26. Dönem Mersin Milletvekilimiz Baki Şimşek'e, Toroslar Eski Belediye Başkanımız Hamit Tuna'ya, Mahalle Muhtarlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarımıza ve Anamurlu hemşehrilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT