MESAJLAR
Giriş Tarihi : 09-11-2023 13:45

Başkan Kılınç'tan 10 Kasım Mesajı..

Başkan Kılınç'tan 10 Kasım Mesajı..

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bütün Dünya’nın saygı duyduğu bir lider olduğunu belirten Başkan Kılınç: “Bundan 100 yıl önce sonu geldi zannedilen aziz milletimiz, kendisine özgürlük ve bağımsızlık vadeden Büyük Atatürk’ün arkasına düşmüş, yurdun her köşesini işgal eden düşmanları geldikleri gibi göndererek Anadolu’nun ebediyen Türk yurdu olduğunu bütün Dünya’ya ilan etmiştir. Türk Milletinin Anadolu’da yeniden inşa ettiği medeniyetin mimarı olan Büyük Atatürk hezimete uğrattığı devletler dahil olmak üzere bütün Dünya’nın imrendiği ve saygı duyduğu bir liderdir.

 

Bugünün yöneticileri olarak bizlere düşen, onu yalnızca anmak değil aynı zamanda anlamak ve gelecek nesillerimize anlatmaktır. Hayatımın her alanında ilhamını Atatürk’ten alan bir Belediye Başkanı olarak, onun açtığı yolda, gösterdiği hedefe durmadan ilerleyecek, ülkemizi ve aziz milletimizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırana dek çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.” dedi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT