SİYASET
Giriş Tarihi : 28-03-2024 11:21   Güncelleme : 28-03-2024 11:37

BBP Genel Başkan Yardımcısı Çakır’dan Mustafa Kemal Aslan’a Tam Destek..

BBP Genel Başkan Yardımcısı Çakır’dan Mustafa Kemal Aslan’a Tam Destek..

BBP Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır Anamur’da Partisinin düzenlediği iftar yemeğine katılarak BBP Anamur Belediye Başkan Adayı Mustafa Kemal Aslan’a destek verdi.

İftar yemeğinin ardından katılımcıları selamlayan Büyük Birlik Partisi (BBP) Anamur İlçe Başkanlığına vekaleten Özüm Aslantoprak, programa katılan herkese teşekkür etti.

BBP Anamur Belediye Başkan Adayı Mustafa Kemal Aslan konuşmasında iftar programına katılan herkese teşekkür ederek, BBP merhum Genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun sözleriyle hitap etti. Aslan, “Her mahalle toplantımızda ve her girdiğimiz yerde söylediğim gibi şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu‘nun sözleriyle devam etmek istiyorum. İnanmadığım yolda milyonlarla yürüyeceğime, inandığım yolda tek başıma yürürüm. 1 saniyesine bile hakim bir dünya için bir hayat için fırıldak olmayacağız inşallah.

Bugün kıymetli büyüğüm Genel Başkan Yardımcımız Sayın Alaattin Çakır beyefendiye Anamur’a gelerek bize destek verdiği için çok teşekkür ediyorum. Kendisine bir genel başkan yardımcısı olmasının yanı sıra bizlere bir ağabey ve babacan tavırları için ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Anamur’a hizmet etme sevdası ve aşkıyla çıktığımız bu yolda durmadan yorulmadan çalışacağız diyen Aslan, vatandaşlardan destek istedi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır, Büyük Birlik Partisi olarak şeffaf ve dürüst belediyecilik ilkesini kendilerine şiar edindiklerini ifade ederek, bu desturla vatandaşı kandıran , vatandaşa bütçeyi aşacak vaatler veren siyaseti asla kabul etmediklerini belirterek, “bir belediye başkanının 5 yıllığına seçilse de o kenti 50 yıl ileriye yada 50 yıl geriye götürür. Onun için oy kullanırken belediye başkanının misyonuna, vizyonuna, verdiği vaatlerin abartılı olup olmadığına bakarak, gerçekten bir belediye başkanlığı yapabilecek alt yapısının olup, olmadığını analiz ederek, oy kullanmak gerektiğini, bu verdiğimiz oylarla seçilen belediye başkanının gelecek neslimize nasıl bir kent bırakacağını iyi değerlendirerek oy verilmesi gerektiğini söyledi.

Anamur Belediye Başkan Adayı Mustafa Kemal Aslan'a oy verirken bu aday Anamur’a hizmet yapabilir mi?, yukardan hizmet alabilir mi ? diye düşünmeyin diyen Çakır, biz Büyük Birlik Partisi olarak adayımızın arkasındayız. Büyük Birlik Partisi ise Cumhur ittifakı’nın bir ortağı ve Ak Parti, MHP ve BBP bileşeninin, üç büyüklerin ittifak ortağıdır. Burada Anamur Adayımız Mustafa Kemal Aslan’ın kefili bizzat benim. İnşallah kendisi seçimi kazandığı vakit yine Anamur’a gelerek, yapacağı hizmetleri bizzat destekleyerek takipçisi olacağımı bilmenizi isterim.” diye konuştu.

Anamur’da BBP’sinin adayını geri çekeceği diğer adaya destek vereceği gibi söylentiler olduğu şeklindeki soru üzerine Çakır, “Biz asla adayımızı geri çekmeyiz. Bizim öyle bir düşüncemiz, planımız kesinlikle yok biz adayımızın arkasındayız. Bizim adayımıza hiç kimse de baskı uygulayamaz.”dedi.

 

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT