GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-10-2022 11:11

Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya’dan Milli Sporcu Aysan'a destek sözü

Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya’dan Milli Sporcu Aysan'a destek sözü

Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonu Mersinli Milli Sporcu Serdar Aysan’ı makamında ağırlayan Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, milli sporcuya destek sözü verdi.

Vücut Geliştirme Sporunda, 3 Türkiye Şampiyonluğu ve 2 dünya derecesi olan Milli Sporcu Serdar Aysan beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Gedik ile birlikte Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti. Aysan, 5-11 2022 Kasım tarihleri arasında İspanya’nın Barcelona kentinde IFBB (Uluslararası Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu) tarafından düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edeceğini, hedefinin ise Dünya Şampiyonu olarak ülkesine ve memleketine dönmek olduğunu söyledi. Aysan, “Clasicc bodybuilding açık siklet kategorisinde ülkemi temsil edeceğim. Kategorimde 3 Türkiye şampiyonluğum, 2 dünya derecem var. Bu yılki Dünya Şampiyonasında hedefim bayrağımızı dalgalandırarak ülkeme, memleketime Dünya Şampiyonu olarak dönmek. Onun için de sıkı bir şekilde hazırlanıyorum” dedi.

Bozyazı’dan bir Milli Sporcunun çıkmasının gurur verici olduğunu ifade eden Başkan Çetinkaya, “İspanya’nın Barcelona kentinde yapılacak olan Dünya Şampiyonasında Aysan’ın bayrağımızı gururla dalgalandıracağına inanıyorum. Büyük başarılar elde edeceğinden ve göğsümüzü bir kez daha kabartacağından eminiz. Kendisini maddi ve manevi her zaman yanında olup destekleyeceğiz. Başarılar dilerim" diye konuştu.

Milli Sporcu Aysan, Başkan Çetinkaya tarafından kendisine verilecek olan desteğin çok önemli olduğunu, bu nedenle kendisine teşekkür ettiğini belirtti. Yapılan karşılıklı sohbetin ardından Başkan Çetinkaya, Aysan’a günün anısına çini plaket takdim etti.

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT