SİYASET
Giriş Tarihi : 13-02-2024 09:45   Güncelleme : 13-02-2024 09:48

CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz Gönüller Kazanmaya Devam Ediyor..

CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz Gönüller Kazanmaya Devam Ediyor..

CHP Anamur Belediye başkan Adayı Durmuş DENİZ, kırsal mahallelerde ve merkezde vatandaşları ziyaret ederek, onlarla aile sıcaklığında sohbet ediyor, dertlerini, dinliyor, taleplerini not alıyor, 31 Mart sonrasında her şeyin güzel olacağının garantisini vererek destek istiyor.

Sivil Toplum kuruluşları, mahalle muhtarları, mahalle sakinleri en ücra yerlerde Yörük çadırlarını ziyaret eden DENİZ, ziyaret ettiği yerlerde özellikle yaşlı büyüklerimizden hayat tecrübelerini dinliyor, onlarla samimi sohbet gerçekleştiriyor, çocuklarla ve gençlerle sohbet ediyor, eğitim konusunda yaşadıkları zorlukları dinliyor, Eğitimde projelerini anlatıyor, gönüllerde yer alıyor, iz bırakıyor.

Deniz; “Bir çocuğun Gülümsemesi Bize Güç Veriyor.!”

“Her şartta, her ortamda hayat mücadelesi veren vatandaşlarımızı yaşadıkları yerlerde ziyaret ederek, onlarla hayatın güzelliklerini, zorluklarını, ihtiyaçlarını, yaşam tecrübelerini konuşuyoruz. Bazen bir ekmeği bölüşüp aynı sofrada çayımızı yudumluyoruz.” Diyen DENİZ, “Gidemediğin yer senin değildir. O insanı anlamadığın sürece, o insana faydalı olamazsın, o insanın yüreğinde yer alamazsın.

Gittiğimiz her yerde halkımız bizi bağrına basıyor, sofrasını ekmeğini, çayını bizimle paylaşıyor. Bir çocuğun bize gülümsemesi bize güç kuvvet veriyor yorgunluğumuzu unutturuyor. Vatandaşlarımızın hizmet ihtiyaçlarını not alıyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra her şeyin daha güzel olacağını anlatıyor, hem büyükşehir adayımız sayın Vahap Seçer’e hem de Anamur Belediyemiz için bize desteklerini talep ediyoruz. Bize gönülden destek veriyorlar. Buradan tüm Anamur halkına teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” Diye konuştu.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT