SİYASET
Giriş Tarihi : 12-02-2024 18:42

Cumhur İttifakı MBŞ Adayı Serdar Soydan Anamur’da STK ve Muhtarlarla Buluştu..

Cumhur İttifakı MBŞ Adayı Serdar Soydan Anamur’da STK ve Muhtarlarla Buluştu..

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Serdar Soydan ve Anamur Belediye Başkanı Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç, MHP Anamur İlçe Teşkilatının hazırladığı programda STK Temsilcileri, Mahalle Muhtarları, Cumhur ittifakı teşkilatları ve Basın mensupları ile  Anamur Belediye 82 Sosyal Tesislerinde sabah kahvaltısında bir araya geldiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda, MHP İlçe Başkanı Av. Mehmet Yayla ve Ak Parti İlçe Başkanı Burak Bulut’un yaptıkları konuşmaların ardından konuşmasını yapan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Anamur’a şu ana kadar yaptıkları hizmetlerden bahsetti.

Kılınç; "Belediyemiz bünyesine 46 araç ve iş makinası alarak, araç filomuzu güçlendirdik, Asfalt şantiyemizi kurduk, taş ocağı şantiyemizi kurduk asfaltsız bir tane ev yolu bile bırakmayacağız demiştik. Neredeyse tamamlamak üzereyiz, yeni dönemde Allah’ın izniyle özellikle İlçe merkezinde sıcak asfaltı da bünyemize katarak, ilçe merkezimizi 25 yıl ömrü olan sıcak asfalt yapacağız.

Piknik Alanları Yaptık, Anamur’un ihtiyacı olan ve bizden önce Bozyazı’ya pikniğe giden Anamur’lu vatandaşlarımıza, sayın Cumhurbaşkanımızın adını verdiğimiz Recep Tayyip Erdoğan Piknik ve Doğa Parkını yaptık. En az 10 belediye tarafından bizden projeleri istenen ve sayın Genel Başkanımızın adını verdiğimiz 2 etap  Dr. Devlet Bahçeli Sahil projemizi kendi belediye personelimizin emeğiyle kendi imkanlarımızla tamamlayıp hizmete açtık. Anamur’a imkansız denilen Avrupa’nın tanıdığı turizm şehri Alanya’da bile olmayan Doğalgaz’ı Anamur’a getirdik, şuan 2500 civarında evimizde kullanılıyor.” Dedi.

Bu hizmetleri Merkezi hükümetin destekleri sayesinde başardıklarını kaydeden başkan Kılınç, Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanlara, ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeliye teşekkür etti.

Anamur’un en önemli ihtiyacının İçme Suyu olduğunu dile getiren Kılınç , “Anamur Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesinin her ikisinin de Cumhur ittifakı adaylarına verilirse seçimi kazanır kazanmaz ilk 6 ay içerisinde Anamur’un içme suyu projesini başlatacağız. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Serdar Soydan başkanımdan da huzurlarınızda bunun sözünü istiyoruz.” Diye konuştu.

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ise, Anamur İçme suyunun şehir merkezine getirilmesi için hemen çalışmalara başlayacaklarını söyledi.
 

“Mersin sevdalısı olarak bu şehrin daha iyi yönetilmesi, daha iyi şartlarda olması adına bir yola çıktım.” Diyen Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Anamur başta olmak üzere Cumhur İttifakının gücü ile Mersin’in 13 ilçesini de uçuracağız.” Dedi.

Anamur’da Hidayet Kılınç Başkanımla birlikte, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçelinin öncülüğünde, merkez hükumetin desteğini de alarak, Otluca İçme suyu projesi başta olmak üzere bütün sorunların üstesinden geleceğiz. Dr. Devlet Bahçeli Parkının Ören’e kadar uzatılarak tramvay sistemi getireceklerini söyledi.

Soydan Mersin Büyükşehir Belediyesinin çok büyük bir bütçesi olduğunu kaydederek, bu bütçe ile Mersin ve 13 İlçesine her türlü hizmetin rahatlıkla yapılabileceğini, merkezi hükümetin desteğini de aldıktan sonra hem Mersin’i hem de 1 İlçeyi uçuracaklarının garantisini verdi. Soydan bunu başarmanın ço kolay olduğunu belirterek, Mersin Büyükşehir Belediyesi için Anamur Belediyesi için 31 mart yerel seçimlerinde destek  istedi.

Programın ardından Soydan ve Kılınç teşkilatlarla birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiler.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT