GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-01-2024 11:47

CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, İlçe Kaymakamı ve Siyasi Partileri Ziyaret Etti.

CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, İlçe Kaymakamı ve Siyasi Partileri Ziyaret Etti.

CHP’li Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz Adaylığının açıklanmasının ardından çalışmalarına hızlı bir başlangıç yaptı.

Saha çalışmalarına başlayan Deniz çalışmalarının yanında Kurum, STK ve Siyasi Partileri de ziyaret etti.

İlk olarak Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir’i makamında ziyaret eden Deniz, Kaymakam Bozdemir’le Anamur üzerine bir süre sohbet ettiler. Ziyaretinden dolayı Deniz’e teşekkür eden Kaymakam Bozdemir çalışmalarında başarılar diledi.

Siyasi Partileri’de ziyaret eden Deniz, ilk olarak kendi Partisi CHP İlçe Örgütünü ziyaret etti, ardından İYİ Parti Anamur İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Ethem Ziya Alıçlı ve yönetimi ile sohbet ettikten sonra Saadet Parti Anamur İlçe Başkanlığını ziyaret eden Deniz, İlçe başkanı Menderes Bora ile sohbet ederek seçim çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Daha sonra Anamur Baro temsilciliğini ziyaret eden Durmuş Deniz kendisini ağırlayan Avukatlarla bir süre sohbet etti.

Temad tarafından Anamur Askeri Gazinoda şehitler için düzenlenen Kur’an tilaveti ve dua programına katılan Deniz, programda  Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Garnizon Komutanı Albay Taner Tükel, Jandarma Komutanı J.Üsteğmen Kadir dölek, emekli Astsubaylar ve eşleri ile birlikte şehitler için dualar etti.

Başkan Deniz gazetemize yaptığı açıklamada, Anamur Halkına hak ettiği yönetim şeklini ve hak ettiği hizmet ihtiyacını karşılamak için Aday oldum. Bu süreçte bana destek veren Anamur Halkına,  Partim Genel Başkanı sayın Özgür Özel’e, Genel merkez, il ve İlçe yöneticilerime  ve emeği geçen destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Halkla kucaklaşmaya devam edeceğiz. Dedi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT