SİYASET
Giriş Tarihi : 30-04-2023 13:13   Güncelleme : 30-04-2023 13:20

CHP Anamur'da Büyük Mitingini Gerçekleştirdi..

CHP Anamur'da Büyük Mitingini Gerçekleştirdi..

CHP Anamur’da büyük miting gerçekleştirdi. CHP Mersin milletvekili Ali Mahir Başarır, İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik, altılı masa ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı miting yeni Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı.

2000 Kişilik araç konvoyu ile Pullu mevkiinden çıkılarak, Anamur’un caddeleri dolaşıldı, vatandaş selamlandı. Ardından Yeni Cumhuriyet Meydanına gelindi.

Meydanı tıka basa dolduran vatandaşa hitaben açılış konuşmasını yapan CHP Anamur ilçe başkanı Durmuş Deniz Anamur’un bir tarım kenti olduğunu, burada herkesin Üretici olduğunu belirterek,  üretilen bu ürünlerin maalesef hak ettiği değeri bulamadığını ifade etti.

Deniz, “İnşallah 15 Mayıs sabahı Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanımız başkanlığında, Millet İttifakı döneminde İthal muz ülkemize girmeyecek bununla ilgili ve diğer tarım ürünleri ile ilgili programları genel merkezimiz hazırladı. İnşallah muzumuza, çileğimize sahip çıkacak olan millet iktidarını bizler oluşturacağız. Tarımda planlama yapılmadan rastgele üretimler yapılıyor. Üretim planlaması olmadığı için çiftçi ürettiğinin karşılığını alamıyor. İlçemizde çok güzel çilek ve muz üretilmesine rağmen ülkemizde bir çok tarım ürünü en güzel şekilde üretilmesine rağmen ürünlerimiz çoğu zaman para etmiyor. Yurtdışından buğday, saman, şeker, mercimek, nohut, tarımsal her türlü ürünü ithal ediyoruz. Artık millet ittifakıyla bunların hiçbirisi İthal edilmeyecek. Üretici üretecek, çiftçimiz kazanacak.

 

 

Bildiğiniz üzere bütün kısıtlamaları rağmen Mersin Büyükşehir belediye başkanımız Vahap Seçer çok güzel hizmetler yaptı. Bunların sadece birkaçını saymak istiyorum; Çocuklarımız bizler için önemli! Çocuklarımız için, çocuk maması, çocuk bezi, sütü gibi temel ihtiyaç ürünleri “el bebek gül bebek” programı ile bu ihtiyaçlar Büyükşehir belediyemiz tarafından karşılandı.

Gençlerimiz bizim için önemli! gençlerimizin kalacakları barınma yurtları, dershane hizmetleri yapıldı, üniversite öğrencilerimize burs verildi.

Yaşlılarımız bizim için önemli yaşlılarımız için evde bakım hizmeti desteğimiz yine Büyükşehir belediyemiz tarafından veriliyor.

Bunun dışında büyük şehrimizin sunduğu Mersin Büyükşehir‘de refakatçi evimiz var yine bu hizmetimizden de yararlanan çok vatandaşımız var.  Eskiden hastasını götüren refakatçılarımız araçlarının içerisinde yatmak zorunda kalıyorlardı. Şimdi büyük şehir belediyemizin sunduğu hizmetlerle büyük şehir belediyemizin beş yıldızlı otellerinde konaklıyor, hastalarına hastanelere kadar Büyükşehirimiz taşıyor, hastalarımız ve refakatçılarımız daha rahat ediyor. Sayın başkanımız Vahap Seçer’e sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

İyi Parti Mersin milletvekili Behiç Çelik de konuşmasında,  “1 Mayıs‘ta Genel başkanımız Sayın Meral Akşener Mersin’de olacak. Mersin’de büyük miting yapacağız. Sizlerle bunun müjdesini paylaşmak üzere buraya çıktım. Biliyorsunuz bu CHP’nin mitingi, dolayısıyla sözün sahibi Cumhuriyet Halk Partisi’dir ve onun Adayı Mersin milletvekili çok değerli Ali Mahir Başarır aramızda ben sözlerimi fazla uzatmak istemiyorum. Ben sizleri saygıyla selamlıyor ve sözün sahibine mikrofonu veriyorum.” dedi

CHP Mersin milletvekili 28. dönem milletvekili adayı Ali Mahir Başarır “Bu toprağın cesur yürekli insanlarını saygıyla selamlıyorum. O elinizdeki bayraklar yukarıya kalksın, o bayrakları beş tepeye doğru sallayın, herkes Türk bayraklarını sallasın, Anamur’u görsünler, bayrak nedir? vatan nedir? memleket nedir? Kuvayı Milliye nedir? Gazi Mustafa Kemal Atatürk nedir? Görsünler, Bize milliyetçilik dersi vermeye kalkanlar görsün.

14 Mayıs’a darbe diyenlere soruyorum işte burada teyzeme soruyorum sen darbemi yapacaksın? amcama soruyorum, amcam darbe mi yapacaksın? ablacığım darbe mi yapacaksın? sana soruyorum ne zamandan beri oy kullanmak darbe yapmak oldu? Tabi bu ülkede Recep Tayyip Erdoğan‘dan başka kim kazanacaksa o darbeci..! Recep Tayyip Erdoğan‘dan başka kim kazanacaksa terörist..! Asıl terörist ne biliyor musunuz? Halkın iradesini yok saymaktır yok.  Tayyip bey bakanlarına sahip çık, her ile bir bakan hediye ettin bize de Nebati düştü. Her gün ben Sokaklardayım vatandaşımla görüşüyorum, çilek ürün üreticisi ile görüşüyorum, muz üreticisi ile görüşüyorum, hayvancımla görüşüyorum, Öğrencime, emeklerimle, esnafımla görüşüyorum, işçimle görüşüyorum. onları yek ekmeye muhtaç eden Nebati’yi iyi Mersin’e yolladın. Hem de birinci sırada benim karşıma.! yazık değil mi ona?. Bakın burada toplanan Anamur’un yiğit evlatları kendi araçlarına kendi yakıtlarını koyarak bugün konvoya katıldılar 2000 kişilik büyük bir konvoy gerçekleştirdik. Biz kendimiz hiçbir araca bir kuruşluk yakıt koymadık. Herkes kendi cebinden kendi aracıyla, kendi gönlü ile buraya geldi. Ama bakanlıklarda yakıt ihalesi yapılıyor. Niye yapılıyor biliyor musunuz? bakanlar aday oldukları yerlerde seçim çalışmalarında bu yakıtları kullana bilsinler diye yapılıyor..! yazık değil mi bu ülkeye. İşte burada toplanan bu halk 14 Mayıs’ta bunun cevabını sandıkta verecek. Adalet için verecek, hukuk için verecek.” Diye konuştu.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT