SİYASET
Giriş Tarihi : 22-12-2023 14:59   Güncelleme : 22-12-2023 15:03

CHP’li Ayhan, Meslek Odalarına ziyaretlerini sürdürüyor..

CHP’li Ayhan, Meslek Odalarına ziyaretlerini sürdürüyor..

Saha çalışmalarına devam eden CHP Anamur Belediye Başkanı A.Adayı Ali İlhan Ayhan, Meslek Odalarına ziyaretlerini sürdürüyor.
 

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyaretlerde, güncel konulara ilişkin görüş alışverişlerinde bunuldu.
 

Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret eden CHP Anamur Belediyesi Belediye Başkan A.Adayı Ali İlhan Ayhan, aday olması halinde seçimden CHP’ilerin ve Anamur Halkının teveccühleri ile seçimden galip çıkacağından kuşkusu olmadığına vurgu yaparak,” Sivil Toplum Kuruluşları, Meslek Odaları olsun onların görüş ve önerileri bizim yol haritamız ve yön pusulamızın oluşmasında etkili olacaktır” dedi.
 

Oda Başkanı Özkan Poçulu’da ziyaretleri nedeniyle Ayhan’a teşekkür ederek, “Bu seçimlerin ilçemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyor, çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyorum” dedi.
 

Daha sonra Ziraat Odasına geçen CHP Belediye Başkan A.Adayı Ali İlhan Ayhan burada da Başkan Ahmet Şeref Gümüş ve Yönetimiyle Anamur ve bölge tarımı üzerine bir süre sohbet ettiler.
Oda Başkanı Gümüş, CHP A.Adayı Ayhan’a ziyareti dolayısıyla teşekkür ederek, “mutlaka seçimin bir kazananı olacaktır, herkesin ortak temennisi Anamur’un kazanmasıdır” dedi.

 

Oda ziyaretlerinin ardından Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Anamur Şubesi Başkanı Hafize Evin ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Dernek Başkanı Hafize Evin, derneğin etkinliklerinden bahsederek,   özellikle kadınların, gönüllü olarak, hiçbir çıkar gözetmeden, derneğe hizmet ettiklerini söyledi.

 

Evin, ”Hayırseverlerin destekleri ile hem gençlerimize hem de ihtiyaç sahiplerine destek olmak için tüm gücümüzle faaliyetlerimize devam ediyoruz. Anamur şubesi olarak bizler başta eğitim olmak üzere ihtiyaç duyulan her alanda hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.
CHP Belediye Başkan A.Adayı Ali İlhan Ayhan da, “Kadınlarımız toplumun en önemli yapı taşlarıdır. Bizlerin en iyi şekilde yetişmesini sağlayan ve gelecek nesillerin mimarlarıdırlar. Yaşamın her kademesinde önemli roller üstlenen kahraman kadınlarımız, fedakârlık içinde yaptıkları çalışmalarla, ülkemizin kalkınmasında her zaman büyük pay sahibi olmuşlardır.
Milli ve manevi değerlerimizin, kültür ve geleneklerimizin en kıymetli taşıyıcıları hiç şüphe yok ki kadınlarımızdır. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan kadınlarımız toplumun her kademesinde görev aldığı gibi kahramanlık destanları yazmışlardır.
İyi ki varsınız, şahsıma düşen ne varsa yerine getirmeye hazırım”  diyerek ev sahiplikleri için teşekkür etti.

 

Öğretmenleriyle Buluştu
 

Yardımseverler Derneği ziyaretinde öğretmenleri Nermin Ünal ve Günsel Yalnız Ünsal ile  karşılaşması  duygusal anlar  yaşanmasına neden oldu.
CHP’li Ayhan’ın başarılı ve saygılı bir öğrenci olduğunu belirten Ünal ve Ünsal,” Öğrencimizin   gerek iş yaşamında gerekse  siyasette  başarılı olmasını  elbette  arzu ederiz. Yolu  açık şansı bol olsun”  dediler.

 

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT