SİYASET
Giriş Tarihi : 29-11-2023 09:00

CHP’li Mustafa Umut Yılmaz, Belediye Başkan Adaylığını Açıkladı..

CHP’li Mustafa Umut Yılmaz, Belediye Başkan Adaylığını Açıkladı..

CHP’li Mustafa Umut Yılmaz, Belediye Başkan Adaylığını Açıkladı..

Anamur’da uzun yıllardır partisinin (CHP) aktif üyesi olan, mensubu bulunduğu CHP’liliğinden ödün vermeyen, her bir üyesini ailesi olarak nitelendiren, Mersin Büyükşehir Belediyesi (MBB)  Meclis üyesi, genç iş insanı ziraat mühendisi Mustafa Umut Yılmaz (ÇAVUŞOĞLU), 31 Mart 2024’de yapılacak yerel seçimlerde Anamur Belediye Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.
Adaylık başvurusunu CHP Anamur İlçe Başkanlığına yapan Mustafa Umut Yılmaz (ÇAVUŞOĞLU), CHP İlçe Başkanı Arif Çakıcı’ya Belediye Başkan Aday Adaylığı dosyasını vermesinin ardından yaptığı açıklamada; “İlçe Başkanlığı'mıza, Belediye Başkanı Adaylığı için resmi başvurumu yaptım.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu ve Türkiye Cumhuriyetinin ilk siyasi partisi özelliğini taşıyan Cumhuriyet Halk Partisinde siyaset yapmaktan dolayı onur ve gurur duyuyorum.
Anamur, benim için sadece bir ilçe değil; aidiyet birliktelik ve dayanışma demektir. Anamur, doğduğum, çocukluğumun geçtiği, gençliğimi yaşadığım ve ailemi kurduğum topraklardır. Bu güne kadar siyasi yolculuğumda beni bir an bile yalnız bırakmayan sevgili eşim ve kızım olmak üzere tüm yoldaşlarıma ve dostlarıma teşekkürü borç bilirim ”dedi.
Eczacı Nüket Yılmaz ile evli olan Mustafa Umut Yılmaz (ÇAVUŞOĞLU),“Baba ocağımızdan, evimizden, CHP'den Belediye Başkanlığı'na aday adayı olarak yola çıktım. Benim gibi ilçemize hizmet etmek için belediye başkan adayı adayı olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Aday kim olursa olsun, bundan önce olduğu gibi 2024 yerel seçimlerinde de partimizin adayının kazanması için tüm gücümle çalışacağım  ” diye konuştu.
Mustafa Umut Yılmaz (ÇAVUŞOĞLU),Anamur Ticaret ve Sanayi Odasında yönetim kurulu üyeliği de yaptı. Meclis üyesi olarak halen görev yapıyor.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT