SİYASET
Giriş Tarihi : 09-05-2023 08:40

CHP’liler Milletvekili Adayı Gülcan Kış’ı bağrına bastı..

CHP’liler Milletvekili Adayı Gülcan Kış’ı bağrına bastı..

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin 2. Sıra Milletvekili Adayı Gülcan Kış Anamur İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek, partililere hitaben konuşma yaptı.

Toplantıda, nezaketi, zerafeti, mütevazi kişiliği ile kendini, mesleğini, siyasi geçmişini, Milletvekilliğinde hedeflerini anlatan Gülcan Kış’ı Partililer çok beğenerek, bağrına bastı.

28’inci Dönem CHP Mersin 2. Sıra milletvekili adayı Gülcan Kış; ‘’1972 Malatya doğdum ama yaşamım Mersin’de geçti. İnşaat mühendisiyim. Girişimci İş Kadınları Derneği’nin (GİŞKAD) kurucu üyesiyim. DERYA Grup Yönetim Kurulu Üyeliğimin yanında, 1994-2001 yılları arasında İnşaat Mühendisleri Odası’nda Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaptım.

Siyasi kişiliğime gelince; Üç dönem Mersin Yenişehir Belediye Meclis Üyeliği daha sonra da Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer döneminde de Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi oldum. Aynı zamanda, Belediye İmar Komisyonunda ve Başkan Vekilliği görevlerinde bulundum.

İnşallah Milletvekilliğimde, Çamlıyayla’dan, Anamur Anıtlı’ya kadar tüm seçmenlerimize telefonum açık olacak. İnşallah İktidar Milletvekili olarak artık eleştiren değil çözüm üreten makamda olacağız. Milletvekilliğimde ilk yapacağım iş de, hortum nedeniyle zarar gören üreticilerimizin haklarını korumak adına, Anamur’u afet bölgesi kapsamına aldırma mücadelesi vereceğim.’’

Konuşmanın ardından seçim çalışmaları kapsamında, kalabalık bir partili grupla esnaf gezisine çıkıldı.

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT