SİYASET
Giriş Tarihi : 09-05-2023 08:26   Güncelleme : 09-05-2023 08:41

KOcamaz Anamur'da Bir Dizi Ziyaretler Gerçekleştirdi..

KOcamaz Anamur'da Bir Dizi Ziyaretler Gerçekleştirdi..

İYİ Parti’den Mersin 1’nci sıra milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz  ve  Dr.  Ali Rıza Özdeniz ile İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu  seçim çalışmaları kapsamında Anamur’da bir dizi ziyarette bulundular..
İYİ Parti 14 Mayıs pazar günü yapılacak olan genel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanırken, milletvekili adayları, il ve ilçe yöneticileri sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
Seçim çalışmalarında gösterdiği performansla öne çıkan, İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, Suriye’de görev yaparken kalp krizi nedeniyle şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Karabulut’un ailesini de  ziyaret ederek  başsağlığı diledi.
Anamur Gazeteciler Cemiyetini de ziyaret eden İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Kocamaz, 15 Mayıs sabahı bu ucube tek adam yönetimi son bulması, ülkenin yeniden Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem ile huzura, adalete, hukuka, liyakatli yönetime kavuşması için, vatandaşların 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlerde sandığa giderek oy kullanmalarını istedi.
Hortumda Zarar Gören Seraları Gezdi, Üreticilere Geçmiş Olsun Dileğinde Bulundu
İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz, Anamur ziyareti sırasında yaşanan hortum felaketinde zarar gören seraları gezdi, üreticilere geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Üreticiler haklı isyanımıza çözüm bulmayan  hükümetin   son günlerini yaşadığı belirten Kocamaz; “Güzelim ülkemizi   yangın yerine çevirdiler, vatandaşın  evi yangın yerine çevirdiler.
Üretici girdi maliyetleri yüzünden emeğinin karşılığını alamıyor. Üreticilerin içinde bulunduğu çaresizliğin Millet İttifakıyla son bulacak. İYİ iktidarında kalıcı çözümlerle ve verilecek desteklerle üreticimiz ve çiftçimizin yüzü gülecek. Tarımda, hayvancılıkta Türkiye’miz, Mersin’imiz üretim hamlesiyle kendine gelecek. Var olan tüm sıkıntıları geride bırakacak. Her şey hazır! Merak etmeyin” dedi.
Daha  sonra   bir iş yeri açılışını  yapan  İYİ  Parti  Milletvekili adayları  Burhanettin  Kocamaz, Dr. Ali Rıza Özdeniz, İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu  ve Yönetim Kurulu Üyeleri, esnaf   ziyaretinde  bulundu.

 

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT