SİYASET
Giriş Tarihi : 10-10-2023 08:59   Güncelleme : 10-10-2023 09:40

DOĞAN; "Aday Olmayacağım dedi.!"

DOĞAN;

2019 Yerel Seçiminde Anamur’da Cumhuriyet Halk Partisi'nden Anamur belediye başkan aday adayı olan Harita Mühendisi Ahmet Doğan, bazı yerel gazetelerde çıkan “Ahmet Doğan’ın adı, aday adaylığı için geçiyor ” başlıklı haber üzerine yazılı basın açıklaması yaptı.

 

Doğan’ın yaptığı yazılı açıklaması şöyle;

KAMUOYUNA

Bilindiği üzere 31 Mart 2019 tarihinde yapılan belediye başkanlığı seçimlerinde ben de birçok arkadaşımız gibi aday adayı olmuştum ve aramızdan Sayın Durmuş DENİZ aday olarak gösterilmişti ve biz de yanında olmuştuk.

Aradan geçen 4,5 yıldan sonra, 31 Mart 2024 seçimlerine de çok az zaman kalmış ve her partide aday adayları ortaya çıkmaya başlamıştır.

Geçtiğimiz günlerde yerel basında çıkan “Ahmet Doğan’ın adı, aday adaylığı için geçiyor ” başlıklı haberler açıklık getirmek isterim.

Şöyle ki;

  • Öncelikle haberleriyle sahsımı gündeme taşıyan siz basın mensupları ve beni arayıp desteklerini sunan hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum.
  • Geldiğimiz süreçte, hepinizin bildiği gibi belediyecilik konusunda Türkiye’nin en önde gelen belediyesi olan Şişli Belediyesi’nde otuz yıl harita mühendisi olarak görev yaptım ve birçok projeye de imza attım.
  • Diğer yandan Yıldız Teknik Üniversitesi’nde dokuz yıl kamulaştırma dersi öğretim görevlisi olarak çalıştım ve birçok kurum ve kuruluşa danışmanlık yaptım.
  • İ.T.Ü. Devlet konservatuarı Türk Halk Oyunları bölümünde öğretim görevlisi olarak Anamur yöre derslerini verdim ve yine birçok kurum ve kuruluşta eğitmenlik yaptım.
  • Dünyada birçok etkinlik ve festivale katıldım. Buralarda da güzel memleketimiz Anamur’u her yönü ile tanıtmaya çalıştım. Merak eden arkadaşlar özgeçmişimi okuyabilirler.
  • Hal böyle iken, basında hakkımda çıkan haberlerin altına hiç hak etmediğim şekilde yorum yazan arkadaşları kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Aynı zamanda sosyal medyada hakkımda hakaret edercesine yorumlar yazan arkadaşlar hakkında yasal haklarım saklı kalmak şartı ile suç duyurusunda bulunacağımı da bilmenizi isterim.
  • Sonuç olarak bütün kamuoyuna Anamur Belediye Başkanlığına aday olmayacağımı duyurmak isterim.
  • Önemli bir konu ise emekli olmamız nedeniyle eşim ile birlikte Anamur’da yaşamaya karar verdik. Bu nedenle memleketimiz için bana düşen bir görev olursa, tecrübelerim doğrultusunda yardımcı olmak için daha fazla zamanım olabilecek. Mevcut belediye başkanımız sayın Hidayet KILINÇ Bey de dahil olmak üzere, önümüzdeki dönem de de kim belediye başkanı olursa olsun, hiçbir parti ve kişi farkı gözetmeksizin şahsıma düşen bir konu olduğu taktirde kendilerine bir telefon kadar yakın olduğumu bilmelerini isterim. Sonuçta bu memleket hepimizin. Belediye hizmetleri, kültürel faaliyetler, festivaller, Anamur’un dünyaya açılması konusunda kim olursa olsun elimden gelen desteği hiçbir karşılık gözetmeksizin yapacağımı da bilmelerini isterim.

 

Saygılarımla

 

Ahmet DOĞAN

Harita ve Kadastro Mühendisi

09.10.2023

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT