SİYASET
Giriş Tarihi : 25-02-2024 11:59   Güncelleme : 25-02-2024 12:14

Durmuş Deniz Pazar Esnafının Kandilini Kutladı

Durmuş Deniz Pazar Esnafının Kandilini Kutladı

CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz; Kandiliniz Mübarek olsun.

Seçim Maratonu Cumhuriyet Halk Partisi’nde yoğun ve verimli çalışmalarla geçiyor. Güne saat sekizde Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Esnaf gezisiyle başlayan Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz. 

Saat 10.30’da da Seçim Komitesi Üyeleri ile birlikte, Seçim Çalışmalarının geri dönüşlerinin değerlendirildiği, ileriye dönük planlamaların yapıldığı toplantıya katıldı.

Ardından; İlçe Yöneticileri, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Seçim Çalışma Gönüllüleri ile bir araya gelen Deniz; ‘’Arkadaşlar, Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in İlçemizde Örgütümüzle birlikte yaptığı Seçime Yönelik Toplantı, Miting ve Çalışmalarla daha da güçlendik, moral ve motivasyonumuz çoğaldı. Başkanımıza şükran borçluyuz.

Sizlerin Seçim Çalışmalarına olan ilgi ve katkınızdan çok memnunum. Gün geçtikçe gönüllü sayımız ve motivasyonumuz artmakta. Meclis Üyesi Adaylarımızın da katılmasıyla daha da güçlendik.Yoğun çalışma tempomuzla önümüzdeki gün ve akşamlarda daha çok seçmenimize ulaşacak, daha çok vatandaşımızın sevgisini kazanacağız inşallah.’’ dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Deniz, daha sonra beraberinde İlçe Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Meclis Üyesi Adayları ve Parti Seçim Gönüllüleri ile birlikte, Cumartesi Pazaryeri ve Bölge Esnafını ziyaret etti. Onlara Hayırlı işler dileyip,  Kandillerini kutladı.

Deniz; ‘’Tüm Vatandaşlarımızın da Beraat Kandilini Kutluyoruz. İlçemize, Ülkemize hayırlara vesile olsun inşallah.’’ Temennisinde bulundu.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT