GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-01-2024 16:53   Güncelleme : 25-01-2024 17:23

Emekli Müezzin Hüsnü TUĞRUL Güzelyurt Mahallesi Muhtar Adaylığını Açıkladı..

Emekli Müezzin Hüsnü TUĞRUL Güzelyurt Mahallesi Muhtar Adaylığını Açıkladı..

Emekli Müezzin Hüsnü TUĞRUL Güzelyurt Mahallesi Muhtar Adaylığını Açıkladı.

Emekli müezzin Hüsnü TUĞRUL “Halka Hizmet Hakka Hizmet” düsturuyla, mahalle sakinleri, Yerel yönetimler ve kurumlarla el ele vererek istişare içerisinde  mahallesinin hak ettiği hizmetleri alabilmesi adına Güzelyurt Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

Güzelyurt Mahallesi için adına yakışır, daha iyi bir gelecek inşa etmek adına yola çıkarken, mahalle sakinlerinden gelen her türlü görüş, öneri ve eleştirileri değerli bulduğunu ifade eden TUĞRUL, birlikte daha güzel günler için mahalle sakinlerine el birliğiyle çalışma çağrısı yaptı.

32 yıl kamu görevi yaptığını belirten TUĞRUL, “vatandaşla, kurumlarla ve üst yöneticilerle güçlü diyaloglar kurma noktasında bilgi birikim ve tecrübelerini ortaya koyarak, mahalle sakinleri ile istişare edip ortak akıl ile mahallemizin ihtiyaçlarını karşılayarak, mahallemizi örnek bir mahalle haline getirmek için aday oldum.” Dedi.

“31 Mart 2024 yerel seçimleri için mahallemizdeki ve ilçemizdeki tüm adaylara başarılar diliyorum.” Diyen TUĞRUL, Demokratik, ahlaki ve sükunet  içerisinde bir seçim olmasını temenni ediyor, buradan tüm mahalle halkıma Sevgi, Saygı ve Şükranlarımı Sunuyorum.” Diye konuştu.

 

HÜSNÜ TUĞRUL Kimdir?

26 Şubat 1967 yılında Anamur'un Kızılaliler mahallesinde  dünyaya geldi.

Ortaokul ve lise Eğitimini Anamur İmam Hatip Lisesinde okudu.

,Hafız, Müezzin, Kayyum olarak 13 Mayıs 1988 yılında meslek hayatına başladı. 25 Eylül 2007 yılında Anadolu Üniversitesi ilahiyat Fakültesi Ön lisans Programından mezun oldu.

25 Mart 2020 yılında 32 yıllık kamu personeli görevinden emekli oldu.

Tuğrul, Emekli Olduktan sonra Esentepe mahallesi Kaplan Sineması karşısında açtığı TUĞRUL EMLAK Gayrimenkul ve Oto Alım Satım Danışmanlık hizmetleri konusunda iş yerinde hizmet vermeye devam ediyor.

Emekli Müezzin Hüsnü Tuğrul, Evli 2 Çocuk babasıdır.

 

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT