GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-01-2024 12:47   Güncelleme : 15-01-2024 14:14

Emniyet Müdürü Umar’dan AGC’ye Ziyaret..

Emniyet Müdürü Umar’dan AGC’ye Ziyaret..

Anamur  Emniyet  Müdürü  Hanifi Umar, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Hanifi Umar’a, Gazteciler  Cemiyeti  Başkanı Zümrüt  Cömertler, başkan yardımcı Tahsin Ünlü, Mali İşlerden sorumlu  başkan yardımcısı  İbrahim  Polat    ve Genel  Sekreter  Kazım Kılınç  ev sahipliği yaptı.

Vatandaşı bilgilendirmek için, vatandaşı aydınlatmak için, doğru haber aktarabilmek için. Aynı zamanda alanda sizin gördüğünüz, vatandaşın size ilettiği bir şeyler varsa onları da düzeltmek adına bizlerde sizlerle birlikteyiz.

Sizler için her zaman  ulaşılır olduğumu  bilmenizi  isterim.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anamur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zümrüt Cömertler,”Bilgi alışverişinin, teşkilatla ilgili bölümü habere ulaşma haberdeki ufak nüansları yakalayabilme bazen saatlerce süren bir şey.

Bu konuda yasaların elverdiği ölçüde Emniyet Müdürü Hanifi Umar’ın biz gazetecilere kucaklayıcı bir şekilde gelmesi, habere erken ulaşmamızı sağlaması bakımından önemli.

Ziyaretleri için teşekkür ediyor, Emniyet Müdürü Hanifi Umar’ın şahsında  Anamur  Emniyet Müdürlüğünde  görev yapan, emniyet mensuplarına   çalışmalarında  kolaylıklar diliyoruz” dedi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT