Tanıtım Haber
Giriş Tarihi : 07-11-2022 10:09

Gümüş Alp Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Hizmete Açıldı..

Gümüş Alp Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Hizmete Açıldı..

Gümüş Alp Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yoğun bir katılımla kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.

Anamur Esentepe Mahallesi Sultan Alaattin Caddesinde faaliyete geçen ve kuruculuğunu İş adamı Ali İhsan Alp'in oğlu, Diş teknisyeni Abdullah Gümüş'ün damadı Diş Hekimi Hidayet Alp'in yaptığı diş polikliniği Cumartesi günü yapılan açılış töreni ile faaliyete başlamıştır.

 

Açılış konuşmasını Mehmet Gümüş'ün yaptığı ve poliklinik hakkında bilgiler de verdiği konuşmasında; Bu polikliniğin açılırken uzun emekler ve çalışmalar sonucu olduğunu; Adana Mersin ve Antalya'da bir çok poliklinik ziyaret edildiğini, Aynı zamanda 3 katlı, 600 metrekare büyüklüğündeki ve 5 tane kliniği olan bu poliklinikte 3 hekimle beraber 15 kişilik bir çalışma ekibinin hizmet vereceğini, Polikliniğin mimarisini, projesini ve müteahhitliğini de mimar Şamil Gümüş'ün üstlendiğini söyledi. Konuşmasını bitirirken Poliklinik kurucuları adına davete icabet eden tüm katılımcılara da teşekkür etti.

Açılış konuşmasından sonra mimar Şamil Gümüş'e amcası Abdullah Gümüş tarafından plaket verilirken, ardından da kurdele kesimi ile polikliniğin açılışı gerçekleştirildi.

 

Kurdele kesimini Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Danıştay Üyesi Nizamettin Kalaman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Şen, Anamur Baro Başkanı Avukat Selahattin Özilice, İYİ Parti GİK üyesi Mehmet Türe, MHP Anamur İlçe Başkanı Adnan Gübbük, BBP Anamur İlçe Başkanı Mustafa Kemal Aslan, Vatan Partisi Anamur İlçe Başkanı Nakiye Çamlı, Anamur Bozyazı Ziraat Odası başkanı Ahmet Şeref Gümüş, Anamur Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir, Anamur Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Özkan Poçulu, Kükürlüler derneği başkanı Gülay Uysal, Anamed Hastanesi Başhekim yardımcısı Uzman Dr. Hasan Çetinkaya ve Poliklinik hekimleri Dt. Hidayet Alp, Dt. Şeyhmus Olgaç, Dt. Asena Seyilhan, İşadamı Ali İhsan Alp, İş adamı Abdullah Gümüş, mimar Şamil Gümüş yapmışlardır.

Açılış sonrası protokol üyeleri, gazetecilerle beraber polikliniği gezerek hayırlı olsun dileklerini iletip, poliklinik hakkında bilgiler almışlardır.

 

Gümüş Alp Ağız ve Diş Sağlığı polikliniği kurucuları, açılış sonrası tüm protokol üyeleri ile açılışa katılan davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, programı sonlandırmışlardır.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT