GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-05-2023 18:01

Hazine Bakan Yardımcısı Yunus ELİTAŞ Anamur’da Muhtarlarla Bir Araya Geldi.

Hazine Bakan Yardımcısı Yunus ELİTAŞ Anamur’da Muhtarlarla Bir Araya Geldi.

Anamur’da Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş ,  mahalle Muhtarları’ ile bir araya geldi.

Anamur Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Ahmet Çırakoğlu Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, daire müdürleri ile ilçemizde görev yapan muhtarlar katıldı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş teşrifleriyle Muhtarlar Toplantısına başlandı. Yaptığı açılış konuşmasında başta Anamur İlçemizde, 06.05.2023 Cumartesi günü saat 10: 30 sıralarında meydana gelen şiddetli fırtına ile birlikte oluşan  hortumdan etkilenen bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" dedi.

Bakan Yardımcısı Elitaş, Başta Vali Yardımcısı ve Anamur Kaymakamı olmak üzere müdürlerimizin de bu toplantıya katılmalarının sebebinin Muhtarların sorunlarına en hızlı şekilde çözüm bulmak olduğunu belirtti.

Toplantıda, yapımı tamamlanan ve devam etmekte olan yatırımlardan bahsedildi. Katılan muhtarların sorumlu olduğu mahallelerin sorunlarının ve taleplerinin masaya yatırılarak, çözüm için toplantıya katılan ilgili kurum müdürlerine iletilmesinin ardından sona erdi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT