GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-07-2023 00:45   Güncelleme : 01-07-2023 01:02

İş İnsanı Veli Temel’e Yumtuklu Saldırı..

İş İnsanı Veli Temel’e Yumtuklu Saldırı..

Anamur 7/24 Tour ve Nomia Yat Tur, Nomia Transfer sahibi iş insanı Veli Kadir Temel, iskele meydanında Aracının içinde yumruklu saldırıya uğradı.

Anamur İskele meydanında dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, Aracının içinde aynı anda aracının iki tarafından saldıran kişilere karşı Temel, saldıran şahsların elinde tutarak kendisine gelen yumruklarını engellemeye çalıştı.

Saldırı hakkında kısa bir açıklama yapan Temel, aynı sektörde rakip firma sahibi ve yanında bulunan kişiler tarafından Anamur, Bozyazı ve Aydıncıktan Gazipaşa hava Alanına ucuz yolcu taşımacılığı gerekçesiyle saldırıya uğradığını söyledi. 

Anamur 7/24 Tour Ve Nomia Yat Tur işletmecisi Veli Kadir Temel, “hemşerilerime hizmet etmenin bedeli bumu?  vatandaşa uygun hizmet etmenin bedeli bumu?  Hizmet kalitesiyle rekabet edemeyen, uygun hizmet etmekten kaçınan gözü dönmüş rakip firma sahibi yanında bulunan kişilerle beraber, 'ucuz transfer neden yapıyorsun?' Diyerek yumruklu ve küfürlü bir şekilde çirkin, şuursuzca saldırdılar. Kendilerini önce adalete sonra Anamurlu hemşerilerimin ve  vicdanına bırakıyorum. dedi. 

Saldırıda, vücudunda ve gövdesinin çeşitli yerlerinden yaralanan Veli Kadir Temel, hastanede darp raporu aldı ve saldırıyı gerçekleştiren şahıslar hakkında polis karakoluna giderek şikayette bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT