GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-12-2022 16:02

İstanbul’da Anamur ve Bozyazı Rüzgarı Esti…

İstanbul’da Anamur ve Bozyazı Rüzgarı Esti…

Mersin Gelecek Platformu (MEGEP) tarafından İstanbul’da düzenlenen  “Mersin Memleket Günleri”nde Anamur  ve  Bozyazı rüzgârı esti.

Açılışta Anamur Belediyesi (Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü) Halk Oyunları Ekibi de yöresel   folklor gösterileriyle   açılışa renk kattı.

Anamur Ticaret Odası Başkanı Mehmet Tuna, Meclis Başkanı Orhun Yıldız, Anamur  Belediyespor Başkanı Adem Şen,  ve ANTSO   Yönetim Kurulu Üyesi  Kaşif Tartan açılışta  hazır bulunduğu ve 21-25  Aralık  tarihleri  arasında Maltepe Etkinlik Alanı'nda düzenlenen  Mersin Tanıtım Günleri'ne  katılan  ilçeler arasında  Anamur  ve  Bozyazı standını, İstanbul’da yaşayan Anamur ve Bozyazı’lılar ve Mersinliler kadar, yabancı uyruklu vatandaşlar ve yerlilerde ziyaret etti.

Anamur Belediye Başkanlığı,  Anamur Ticaret ve Sanayi Odası,Turizm  Derneği, ANTSO  Üyesi, S.S. Anamur Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, S.S. Anamur Tropikal Meyve Üretim ve Pazarlama Kooperatifi’nin  katkılarıyla   açılan  stantta, ANTSO  Meclis  Üyesi  Ünlüselek  Turizm işletmesi  sahibi Uzay  Ünlüselek   ziyaretçilerle  yakından ilgilenerek, Koop. Başkanı Neslihan Doğan ile     örnek bir ev sahipliği  yaptılar.

Ziyaretçilere, Anamur Muz’u, Anamur Çileği,  Narenciye ve İlçede yetişen tropikal meyvelerden ikram edilerek, Kadın Kooperatifi tarafından yapılan çeşitli gıdaların tanıtımı ve satışı yapıldı.

Açılışından  kapanışına kadar Anamur standında   ziyaretçilerle  ilgilenen  Ünlüselek  Turizm  İşletmecisi  Uzay  Ünlüsülek  ve  Kadın Kooperatifi Başkanı  Neslihan Doğan, Anamur’un  tarihi, turizmi, tarımı, gastronomisini ziyaretçilere  en iyi şekilde  anlatmaya çalıştıklarını  belirterek, Organizasyonu yapan   MEGEP   Başkan ve   yetkililerine, Anamur standının  açılmasında  öncülük eden  Anamur Ticaret  ve  Sanayi Odası  Yönetim Kurulu  Başkanı Mehmet Tuna, Meclis Başkanı  Orhun Yıldız’a,  standın açılmasına   destek veren  Anamur Belediye  Başkanlığı’na  ve   maddi destek   veren  iş insanlarına  teşekkür  ettiler.

 

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT